CHAT - koulutukset keväällä 2018

Kuvaaja Marianna Tarvainen
Kuvaaja: Kuvaaja Marianna Tarvainen

Tukinet-alusta uudistuu ja nyt olisi tarjolla teille chat-neuvonnasta kiinnostuneille koulutuksia joko paikan päällä tai etänä. Koulutukset ovat erittäin tärkeitä niille, jotka haluavat toimia jatkossa ohjaajina chat-neuvonnassa.

Tukinet on verkossa toimiva alusta eri järjestöjen tarjoamille kriisi-, tuki- ja auttamispalveluille. Palvelua koordinoi Suomen Mielenterveysseura. Tukinetissä tuotetaan palveluita, joiden tarkoituksena on yksilön auttaminen, tuen tarjoaminen ja kokemusten jakaminen. Tällä hetkellä palvelussa toimii yli 50 suomalaista järjestöä ja yhdistystä. Kaikki palvelut ovat anonyymejä ja maksuttomia niiden käyttäjille.

Tarkoitus olisi, että aloitamme chatit kun tämä uusi Tukinet - alusta tulee käyttöön ja kun saamme chat- ohjaajaporukan toimintaan mukaan. 

Koulutuksien ajankohdat ja lisätietoa löytyvät liitteenä olevasta uutiskirjeestä. Koulutuksiin voi ilmoittautua heti. Ilmoittautumisaika päättyy 30.4.2018.

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen: maikki.kandell@tukinet.net ja kopiona (cc)  saara.aakko@redcross.fi, jotta saan tiedon teidän osallistumisesta ja kiinnostuksesta chat-toimintaan.

 

Liitetiedostot: