Järjestäjiä humanitaarisen oikeuden kilpailuun Helsinkiin

Voimassa asti: 
Sunnuntai, huhtikuu 8, 2018 - 23:45
  • Pääkaupunkiseutu
  • Humanitaarisen oikeuden avustajaksi
Sijainti:

Haemme vapaaehtoisia avustamaan humanitaarisen oikeuden Gunnar Rosén -kilpailun järjestelyissä. Kilpailun vaihtelevan luonteen vuoksi vapaaehtoisia tarvitaan monenlaisiin tehtäviin. Tärkeintä on avulias asenne ja kyky heittäytyä!

Humanitaarisen oikeuden Gunnar Rosén -kilpailu on suunnattu aiheesta kiinnostuneille korkeakouluopiskelijoille. Kilpailu järjestetään Helsingissä 10.-13.4.2018. Kilpailu käydään englanniksi kolmen hengen joukkueissa. Joukkueet suorittavat kilpailuviikon aikana erilaisia humanitaariseen oikeuteen liittyviä tehtäviä, joita arvioivat kansainväliset tuomarit. Vapaaehtoisia tarvitaan avustamaan esimerkiksi kilpailijoiden opastamisessa sekä tehtävien järjestämisessä ja toteutuksessa.

Kilpailupäivät ovat pitkiä, mutta vapaaehtoiseksi voi tulla vain yhdeksi päiväksi tai muuten osaksi aikaa. Vapaaehtoiset perehdytetään tehtäviin kilpailua edeltävällä viikolla. Punainen Risti tarjoaa päivittäin lounaan ja illallisen. Mikäli kiinnostuneita on pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, voidaan sopia myös matkakustannusten korvaamisesta.

Voit tutustua kilpailuun tarkemmin osoitteessa: https://rednet.punainenristi.fi/ihlcompetition

Ota yhteyttä: 
Tarkemmat yhteystiedot: 
040 660 4079