PERUTTU: MOD-koulutus (6h)

21.4.2018
10:00 - 16:30
MOD-koulutus Jyväskylässä MOD-koulutusohjelma (Moninaisuus-Oivallus-Dialogi) on Ruotsissa kehitetty valmennus itsetuntemukseen ja dialogisen keskustelun käyttöön kysymyksissä, jotka liittyvät erilaisuuden ja moninaisuuden kohtaamiseen. Se herättelee oivalluksiin ja antaa kävijöilleen valmiuksia kohdata arjen moninaisuutta. Kurssi on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat kehittää omia vuorovaikutustaitojaan ja parantaa valmiuksiaan monikulttuurisuuteen ja moninaisuuden kohtaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Koulutus sopii niin työntekijöille kuin vapaaehtoisillekin.
Sijainti:
Ailakinkatu 5, 40100, Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
Koulutus on ilmainen Punaisen Ristin jäsenille, muille maksullinen (25€). Sitovat ilmoittautumiset 13.4. klo 15:00 mennessä, osallistujan peruessa tämän jälkeen koulutusmaksu peritään. Koulutuksen peruuntuessa järjestäjän taholta maksu palautetaan.
Järjestäjä: 
Punainen Risti, Länsi-Suomen piiri

MOD-KOULUTUS

HUOM! Koulutus on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

MOD-koulutusohjelma (Moninaisuus-Oivallus-Dialogi) on Ruotsissa kehitetty valmennus itsetuntemukseen ja dialogisen keskustelun käyttöön kysymyksissä, jotka liittyvät erilaisuuden ja moninaisuuden kohtaamiseen.  Se herättelee oivalluksiin ja antaa kävijöilleen valmiuksia kohdata arjen moninaisuutta.

Kurssi on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat kehittää omia vuorovaikutustaitojaan ja parantaa valmiuksiaan monikulttuurisuuteen ja moninaisuuden kohtaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Koulutus sopii niin työntekijöille kuin vapaaehtoisillekin.

Koulutuksen sisältö: MOD:ssa tavoitteena on edistää yhdenvertaisuutta ja kehittää osallistujien osaamista tunnistaa syrjintää ja puuttua siihen.

  • Koulutuksessa autetaan tunnistamaan omia käsityksiä ja uskomuksia
  • Koulutus antaa rohkeutta tarkastella omia ennakkoluuloja ja käydä dialogia omista lähtökohdista ryhmäläisten kanssa
  • Koulutus antaa valmiuksia avoimeen vuoropuheluun
  • Koulutuksessa työskennellään osallistavin menetelmin vuorovaikutteisesti, ryhmässä ja pareittain

Koulutus etenee prosessina, sisällön teemoja ovat ihmisoikeudet, syrjimättömyys, osallisuus, itsetuntemus, moninaisuus, normit.  Tämä koulutus on kuuden tunnin kokonaisuus. Kiinnostuksen mukaan myöhemmin voidaan tarjota MOD-perus- ja jatkokurssia. Lisää kokonaisuudesta voit lukea täältä: https://www.mod-koulutus.fi/