Nuorten ensiapuryhmä: Ensiapu eri olosuhteissa

29.5.2018
17:00 - 18:00
Tapahtuman tyyppi: 
  • Harjoitukset
Järjestäjä: 

Vahinko ei tule kello kaulassa, eikä ensiapulaukkua välttämättä ole aina mukana. Miten voin auttaa extreme-olosuhteissa? Voinko tehdä jotain kepeillä kallionkolossa? Entä sammal, onko siitä hyötyä?

Tule oppimaan selviytymistä haastavissa olosuhteissa!

Oletko uusi ja tahdot tänne mukaan? Laita etukäteen sähköpostia ensiapu.nuoret(at)sprturku.fi!

Nuorten ensiapuryhmä kokoontuu joka toinen tiistai! Ryhmässä pääset opettelemaan elintärkeitä ensiaputaitoja, tutustumaan Punaisen Ristin ja sen yhteistyökumppanien toimintaan sekä hankkimaan elinikäisiä ystäviä. Ensiaputaitoja opetellaan toiminnan ja harjoitusten kautta, joten koulupäivän jälkeen ei tarvitse enää istua paikoillaan! Ryhmän ohjaajina toimivat Turun osaston aikuisten ensiapuryhmien jäsenet, ja osa harjoituksista järjestetään yhdessä aikuisten ryhmien kanssa, joten luvassa on laadukasta toimintaa. Nuorten ryhmäläisenä pääset mukaan Turun osaston aktiiviseen toimintaan ja taitojen karttuessa vaikkapa kilpailemaan ensiaputaidoista!

Ilmoittaudu mukaan toimintaan tästä linkistä ja liity mahtavaan joukkoomme! Olet tervetullut mukaan vaikkei sinulla olisi ennestään mitään ensiaputaitoja - porukassa tekemällä oppii parhaiten!