Nuorten ensiapuryhmä: Pikkuvammat

15.5.2018
18:00 - 20:00
Tapahtuman tyyppi: 
  • Harjoitukset
Järjestäjä: 

Tänään harjoitellaan yhdessä aikuisten ensiapuryhmän kanssa! Millaisia erilaisia pienempiä vammoja voi ihmiselle tulla? Miten niitä hoidetaan? Tämä harjoitus tuskin on sisätiloissa, eli varustaudu sään mukaan!

Oletko uusi ja tahtoisit tänne mukaan? Laita viestiä etukäteen ensiapu.nuoret(at)sprturku.fi!

Nuorten ensiapuryhmä kokoontuu joka toinen tiistai! Ryhmässä pääset opettelemaan elintärkeitä ensiaputaitoja, tutustumaan Punaisen Ristin ja sen yhteistyökumppanien toimintaan sekä hankkimaan elinikäisiä ystäviä. Ensiaputaitoja opetellaan toiminnan ja harjoitusten kautta, joten koulupäivän jälkeen ei tarvitse enää istua paikoillaan! Ryhmän ohjaajina toimivat Turun osaston aikuisten ensiapuryhmien jäsenet, ja osa harjoituksista järjestetään yhdessä aikuisten ryhmien kanssa, joten luvassa on laadukasta toimintaa. Nuorten ryhmäläisenä pääset mukaan Turun osaston aktiiviseen toimintaan ja taitojen karttuessa vaikkapa kilpailemaan ensiaputaidoista!

Ilmoittaudu mukaan toimintaan tästä linkistä ja liity mahtavaan joukkoomme! Olet tervetullut mukaan vaikkei sinulla olisi ennestään mitään ensiaputaitoja - porukassa tekemällä oppii parhaiten!