Nuorten ensiapuryhmä: Liikenneonnettomuus

3.4.2018
18:00 - 19:00
Sijainti:
Kauppiaskatu 12 A 5, 20100, Turku
Tapahtuman tyyppi: 
  • Harjoitukset
Järjestäjä: 

Mitä teet, jos kaveri kaatuu pyörällä? Entä jos tiellä autot törmäävät toisiinsa? Tule oppimaan turvallisesta toiminnasta ja liikenneonnettomuustilanteiden erityispiirteistä nuorten ensiapuryhmän kanssa!

Nuorten ensiapuryhmä kokoontuu joka toinen tiistai! Ryhmässä pääset opettelemaan elintärkeitä ensiaputaitoja, tutustumaan Punaisen Ristin ja sen yhteistyökumppanien toimintaan sekä hankkimaan elinikäisiä ystäviä. Ensiaputaitoja opetellaan toiminnan ja harjoitusten kautta, joten koulupäivän jälkeen ei tarvitse enää istua paikoillaan! Ryhmän ohjaajina toimivat Turun osaston aikuisten ensiapuryhmien jäsenet, ja osa harjoituksista järjestetään yhdessä aikuisten ryhmien kanssa, joten luvassa on laadukasta toimintaa. Nuorten ryhmäläisenä pääset mukaan Turun osaston aktiiviseen toimintaan ja taitojen karttuessa vaikkapa kilpailemaan ensiaputaidoista!

Ilmoittaudu mukaan toimintaan tästä linkistä ja liity mahtavaan joukkoomme! Olet tervetullut mukaan vaikkei sinulla olisi ennestään mitään ensiaputaitoja - porukassa tekemällä oppii parhaiten!