Nuorten ensiapuryhmä: Yhteistyöharjoitus

27.3.2018
18:00 - 20:00
Tapahtuman tyyppi: 
  • Harjoitukset
Järjestäjä: 

Yhteistyössä on voimaa! Siispä nuorten ensiapuryhmä kokoontuu yhdessä paikallisen vapaapalokunnan nuoriso-osaston kanssa 27.3. klo 18.00 alkaen harjoittelemaan ensiavun lisäksi palo- ja pelastustoimintaa. 

Tarkemmat saapumisohjeet ja muut tiedot saat sähköpostiisi! Oletko uusi ryhmäläinen ja haluaisit tänne mukaan? Laita viestiä etukäteen ensiapu.nuoret(at)sprturku.fi!

Nuorten ensiapuryhmä kokoontuu joka toinen tiistai! Ryhmässä pääset opettelemaan elintärkeitä ensiaputaitoja, tutustumaan Punaisen Ristin ja sen yhteistyökumppanien toimintaan sekä hankkimaan elinikäisiä ystäviä. Ensiaputaitoja opetellaan toiminnan ja harjoitusten kautta, joten koulupäivän jälkeen ei tarvitse enää istua paikoillaan! Ryhmän ohjaajina toimivat Turun osaston aikuisten ensiapuryhmien jäsenet, ja osa harjoituksista järjestetään yhdessä aikuisten ryhmien kanssa, joten luvassa on laadukasta toimintaa. Nuorten ryhmäläisenä pääset mukaan Turun osaston aktiiviseen toimintaan ja taitojen karttuessa vaikkapa kilpailemaan ensiaputaidoista!

Ilmoittaudu mukaan toimintaan tästä linkistä ja liity mahtavaan joukkoomme! Olet tervetullut mukaan vaikkei sinulla olisi ennestään mitään ensiaputaitoja - porukassa tekemällä oppii parhaiten!