Ystävänpäivä 2018 Sonkajärvellä

Pekka Tuovinen
Kuvaaja: Pekka Tuovinen
"Ennen juhlan alkua vapaaehtoistoiminnan kehittäjä Tuija Hänninen SPR Savo-Karjalan piiristä jakoi Avun ketju -rintamerkkejä aktiivisille ystäville. Kuvaajakin oli merkin saaja.t"
Pekka Tuovinen
Kuvaaja: Pekka Tuovinen
"Ystävänpäiväjuhla alkoi Eino Luukkosen esittämällä Ystävän laululla ja iltapäivän mttaan saimme kuulla monta muuta kaunista laulua hänen upeasti esittämänään. "
Pekka Tuovinen
Kuvaaja: Pekka Tuovinen
"Eila ja Hannele olivat tarmokkaita arpojen myyjiä. Arpajaispalkinnot oli saatu lahjoituksina ja tuotto käytetään ystävätoimintaan."
Pekka Tuovinen
Kuvaaja: Pekka Tuovinen
"Leila ja Riitta lukivat juhlaan osallistujien mietteitä siitä, mitä ystävyys on."

Ystävänpäivän teemana oli tänä vuonna Nähdään - toisemme. Hyvin oli viestikin nähty, sillä SPR Sonkajärven osaston järjestämässä ystävänpäivätapahtumassa Ravintola Hollivootissa oli kävijöitä reilusti toista sataa.
Eino Luukkosen upeasti esittämän Ystävän laulun ja osaston puheenjohtaja Leila Honkalan tervetulosanojen jälkeen vapaaehtoistoiminnan kehittäjä Tuija Hänninen Savo-Karjalan piiristä puhui ystävyydestä. Aira Tuovinen ja Elsa Kortelainen lausuivat runoja ja Eino Luukkosen kauniiden laulujen lomassa oli SPR:n toiminnan esittelyä ja ensiaputaitojen opetusta näytelmäpätkän muodossa. Voimaa vanhuuteen -liikunta sujui musiikin tahtiin ja aina välillä lattia täyttyi tanssijoista.
Arvat kävivät kaupaksi ja herkullinen täytekakku sekä kahvi maistuivat. Eikä unohdettu sitä tärkeintäkään eli ystävyyttä vaan kirjoitettiin oikein paperille, mitä se itse kullekin merkitsee.