Kymmenittäin ystävänpäiväkortteja palvelutalojen asukeille

Terhi Lahti
Kuvaaja: Terhi Lahti
"Intensiivistä askartelua"
Linda Luhtala
Kuvaaja: Linda Luhtala
"Päivän korttisatoa"
Linda Luhtala
Kuvaaja: Linda Luhtala
"Henrik teki kortin"
Terhi Lahti
Kuvaaja: Terhi Lahti
"Moikataan ja jutellaan!"

SPR:n Kallio-Käpylän osasto järjesti lauantaina 10.2.2018 ystävänpäiväkorttitempauksen, jossa askarreltiin kortteja lähialueen palvelutaloihin. Kallio-Käpylän ystävärinki jakaa kortit palvelutaloihin ystävänpäiväviikon aikana asukkaiden iloksi.

Korttitempauksessa oli mukana mukavan kokoinen joukko ihmisiä – osa oli mukana ensimmäistä kertaa SPR:n toiminnassa, osa vanhoja konkareita. Tämän tyyppisissä tapahtumissa parasta onkin, että ne mahdollistavat vapaaehtoistoiminnan myös niille, joille säännöllisempi osallistuminen toimintaan ei ole työn tai muiden kiireiden takia mahdollista. Kaikille löytyy oma tapa auttaa!

Kirjoittajan näkökulmasta oli myös ihana päästä vaihtamaan kuulumisia muiden vapaaehtoisten kanssa ja kuunnella muiden mielenkiintoisia tarinoita muista toimintaryhmistä. Hyvän mielen lisäksi mukaan tarttui siis paljon uusia mietteitä omaakin vapaaehtois”uraa” ajatellen. Tapahtumassa saatiin askarreltua iso kasa kortteja ja toivomme, että näillä saadaan hymy nousemaan palvelutalojen asukkaiden kasvoille.

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!

Terhi Lahti