Ensiapuryhmien ja festarivapaaehtoisten seminaari, Heinola

17. - 18.3.2018
Tule tutustumaan ensiapupäivystyksen uusiin laatuohjeisiin, lomakkeisiin ja saamaan ideoita oman ensiapupäivystyksenne kehittämiseen. Samalla opit festareilla tehtävästä Punaisen Ristin vapaaehtoistyöstä. Viikonlopun tavoitteena on lisätä yhteistyötä festaritoimijoiden kesken ja antaa uusia työkaluaja onnistuneen ensiapupäivystyksen toteuttamiseksi. Seminaari on suunnattu kaikille ensiapupäivystyksistä vastaaville, ensiapupäivystäjille ja festarivapaaehtoisille.
Pasi Leino
Kuvaaja: Pasi Leino
Sijainti:
Karjalantie 55, 18600, Heinola
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
Osallistumismaksu 40€ majoitus 20€/yö
Järjestäjä: 
Suomen Punainen Risti

Ohjelma koostuu ajankohtaisista luennoista, joissa esitellään muun muassa uudet ensiapupäivystyksen laatusuositukset ja Office 365 alustalle tehtyjä ensiapupäivystyksen hallinnointiin tarkoitettuja työkaluja. Lisksi kuullaan, miten päihteiden käyttöön kannattaa puuttua päivystystoiminnassa ja miten tehdään motivoiva haastattelu työvälineenä ihmisiä kannustaessa. Työpajoissa osallistujat pääsevät testaamaan uusia lomakkeita, miettimään päivystysten hinnoittelua uusien suositusten ja työkalujen avulla sekä tutustumaan asuihin ja tarvikkeisiin. Samalla kannattaa jakaa oman osaston hyvät ideat muille.

Ilmoittuudu oheisen linkin kautta 9.3.2018 mennessä. Nynäsiin mahtuu majoittumaan 60 ensin ilmoittutunutta, varaa siis nopeasti paikkasi!

Seminaarin osallistumismaksu on 40€/osallistuja sisältäen ohjelmassa olevat ruokailut ja itse ohjelman. Majoitus veloitetaan erikseen. Nynäsissä majoitus maksaa 20€/yö/majoittuja. Peruuttamatta jätetyt ilmoittautumiset laskutetaan, tai alle viikko ennen seminaaria tapahtuvat peruutukset.

 

 

Seminaarin tarkka ohjelma julkaistaan pian.