Päihdetyön koulutusviikonloppu, Nokia

23. - 24.2.2018
Päihdetyön koulutusviikonloppu Nokialla. Kaikille SPR:n päihdetyön vapaaehtoisille. Perjantaina aloitetaan Nuoren mielen ensiapukurssilla, jossa käsitellään lasten ja nuorten mielenterveyden ongelmia ja ilmiöitä. Lauantaina jatketaan päihdetyön aiheilla, jotka painottuvat jalkautuvaan festarityöhön. Koulutukset ovat maksuttomia, voit osallistua molempiin tai vaikka vain toiseen. HUOM! Ilmoittautumisaika päättyy jo 5.2., joten hyppää nopeasti mukaan!
Sijainti:
Pirkkalaistori 1, 37100, Nokia
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
Maksuton!
Järjestäjä: 
SPR Päihdetyö

Päihdetyön koulutusviikonloppu Nokialla. Kaikille SPR:n päihdetyön vapaaehtoisille. Perjantaina aloitetaan Nuoren mielen ensiapukurssilla, jossa käsitellään lasten ja nuorten mielenterveyteen liittyviä ongelmia ja ilmiöitä. Lauantaina jatketaan päihdetyön aiheilla, jotka painottuvat jalkautuvaan festarityöhön. Koulutukset ovat maksuttomia, voit osallistua molempiin tai vaikka vain toiseen. HUOM! Ilmoittautumisaika päättyy jo 5.2., joten hyppää nopeasti mukaan!

 

Nuoren mielen ensiapukurssikurssi (NMEA) on suunnattu työssään tai vapaa-ajallaan 7-18 -vuotiaita kohtaaville. Koulutuksessa käsitellään lasten ja nuorten yleisimpiä mielenterveyteen liittyviä ongelmia ja ilmiöitä.

Kurssipäivät ovat perjantaina klo 17.30-21.00 ja lauantaina klo 9.00-12.00. Kello 11 alkaa yhteinen osa päihdetyön koulutuksen kanssa, joka jatkuu tästä eteenpäin. Mikäli haluat suorittaa koko Nuoren mielen ensiapukurssin ja saada siitä todistuksen, tulee sinun lähiopetuspäivien jälkeen suorittaa 4 viikon aikana saatavat tehtävät netissä. Kurssin kokonaispituus on 14h.

Kouluttajana toimii Heidi Kokkonen, Nuoren mielen ensiavun kouluttaja, Suomen Mielenterveysseura.

Koulutus on maksuton ja saat myös oppikirjan. Ilmoittaudu pian - paikat voivat täyttyä nopeasti!

 

Lauantai-päivä jatkuu kello 18 asti päihdetyön aiheilla painottuen jalkautuvaan festarityöhön.

Mikäli et halua suorittaa NMEA-kurssia, voit osallistua pelkästään lauantain koulutukseen. Koulutukset ovat maksuttomia, ja ne järjestetään SPR:n Kotipesän tiloissa Nokian Pirkkalaistorilla. Yöpymisistä peritään omavastuuosuutta 25,- / hlö / yö.

 

Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita, osallistutko NMEA-kurssille sekä päihdetyön koulutukseen, vaiko vain jompaankumpaan. Ilmoittautumiset: https://www.lyyti.in/Nokiahelmi

Ilmoittautumisaika päättyy jo 5.2. joten hyppää nopeasti mukaan!

 

HUOM! Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista laskutetaan 25,- / pvä.

Mikäli et siis pääsekään koulutukseen, muista perua osallistumisesi!