Osaston toiminta

Punainen Risti näkyy Järvenpäässä aktiivisesti. Vapaaehtoista harrastustoimintaa pitävät yllä aktiivisimmin joka tiistai kokoontuva ensiapuryhmä ja joka toinen torstai Kivipuistossa kokoontuva ikäihmisten kerho.  

Myös joka kuukausi järjestettävät verenluovutukset sekä erilaiset tempaukset ja tapahtumat näkyvät katukuvassa. Suurin yhteinen tapahtuma on kolme päivää kestävä Operaatio Nälkäpäivä syksyisin. 

Toivomme lisää vapaaehtoisia osastomme mahdollistamiin harrastustoimintoihin. Tule rohkeasti mukaan. Voit harrastaa oman kiinnostuksesi, aktiivisuutesi ja elämäntilanteesi puitteissa. 

Kaikkea Punaisen Ristin mahdollistamaa toimintaa ei tällä hetkellä ole Järvenpäässä, mutta jos haluaisit alkaa vetämään kyseistä toimintaa, ota yhteyttä osaston puheenjohtajaan, tai laita sähköpostia osoitteeseen jarvenpaa(@)punainenristi.fi (poista ()-merkit @-ympäriltä). 

Toiminta Punaisessa Ristissä on vapaaehtoista. Toivomme toimijoiltamme kuitenkin Punaisen Ristin jäsenyyttä. Jäsenmaksut ovat: Vuosijäsen 20€, Nuorisojäsen 10€, Ainaisjäsen 300€, Perhejäsenmaksu: ensimmäinen aikuinen 20€, muut aikuiset 10€ ja muut nuorisojäsenet 5€. Myös pelkkä kannatusjäsenyys on arvokas tapa auttaa! 

Tervetuloa mukaan Järvenpään osastoon!