Pansion vastaanottokeskusvapaaehtoistoiminnat jatkuvat jälleen joululoman jälkeen

Naistenkerho, kielikerho ja perhekerho ovat jälleen aloittaneet tapaamisensa ja toimintansa mukavalla fiiliksellä. Aina mukaan kuitenkin mahtuu myös uusia vapaaehtoisia. Kaikki uudet vapaaehtoiset ovat lämpimästi tervetulleita ja odotettuja mukaan toimintaan.

Vastaanottokeskusvapaaehtoisena meidän kerhotoiminnan osalta sinulta ei vaadita erityisosaamista tai -koulutusta, hyvä ja positiivinen asenne riittävät. Toiveena on kuitenkin, että olisit osallistunut Punaisen Ristin tarjoamaan infoon monikulttuurisesta toiminnasta.

Vastaanottokeskusvapaaehtoistoimintaan osallistuminen antaa sinulle varmasti moninaisia kokemuksia, mitä voit hyödyntää myös muussa elämässäsi. Toiminnassa mukana olemalla tuet myös turvapaikanhakijoiden kotoutumista ja elämänhallintaa sekä luot heille mahdollisuuden positiivisiin kohtaamisiin paikallisten kanssa.

Monikulttuurisuusinfojen aikataulut löytyvät täältä: https://rednet.punainenristi.fi/node/66/events Kerhojen koordinaattoreiden yhteystiedot löytyvät Ruissalon osaston sivulta: https://rednet.punainenristi.fi/ruissalo Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikki!