Vuoden 2018 ETK/HEK-täydennyskoulutukset

Miisa Kaartinen
Kuvaaja: Miisa Kaartinen
"ETK Virve Kinnunen kouluttamassa "

Löydät nyt Rednetistä Ensiavun kouluttajat -sivustolta lisätietoa ETK/HEK-täydennyskoulutuksesta ja vuoden 2018 kurssiaikataulun.

Ensiavun ja terveystiedon täydennyskoulutus rakentuu ennakkotehtävästä ja 8h. lähiopetuspäivästä. Täydennyskoulutuksessa kouluttaja saa ajankohtaista tietoa uusimmista ensiapuohjeista, varmuutta oikeista toimintatavoista sekä pääsee harjoittelemaan ja toimimaan koulutettavan ja kouluttajan roolissa. Kouluttaja kehittyy palautteen antamisessa ja vastaanottamisessa sekä saa ideoita ja vinkkejä erilaisten opetusmenetelmien soveltamiseen omassa ensiapuopetuksessaan. Täydennyskoulutus tarjoaa myös mahdollisuuden vertaistukeen ja verkostoitumiseen.

Täydennyskoulutuksen suorittanut kouluttaja saa Suomen Punaisen Ristin ensiavun ja terveystiedon kouluttaja -oikeuden kolmeksi (3) vuodeksi, käyttöoikeuden Suomen Punaisen Ristin ensiapuohjelmien koulutusmateriaaleihin, Punainen Risti Ensiapu Oy:n tukipalvelut sekä alennuksia Punainen Risti Ensiapu Oy:n verkkokauppaan. Täydennyskoulutuksen kurssihintaan kuuluu Punaisen Ristin Ensiapukirja (2017).Täydennyskoulutuksen toteutus on samanlainen Suomen Punaisen Ristin (SPR) hätäensiavun kouluttajille (HEK). Hätäensiavun kouluttajat voivat ilmoittautua samaan koulutukseen.

Oheisen linkin kautta pääset koulutusaikataulujen sivulle:

https://www.punainenristi.fi/opi-ensiapua/kouluttajille/ensiavun-ja-terveystiedon-kouluttajan-taydennyskoulutus

Lisätietoja täydennyskoulutuksesta saat tarvittaessa Punainen Risti Ensiapu Oy:n koulutussuunnittelijoilta Riikka And ja Anna Berglund (etunimi.sukunimi@punainenristi.fi)