Monikulttuurisuustoiminta - Multicultural activities

Ystäväksi maahanmuuttajalle 
 

Moni maahanmuuttaja toivoo suomalaista ystävää, jonka kanssa tutustua kulttuuriimme, kieleemme tai lähiympäristön. SPR:n SuomiKamu-ystävätoiminta yhdistää suomalaisen ja maahanmuuttajataustaisin henkilön tai perheen. 

Elina on yksi SuomiKamuista ja hän kertoo toiminnasta oman esimerkin kautta näin.

Teemme SuomiKamu-toimintaa yhdessä SPR/Espoon osastojen ja Espoon kaupungin maahanmuuttajapalveluiden kanssa.  SuomiKamulta ei edellytetä erityistaitoja.  Toimimme arjen taidoilla, haluamme tukea ja auttaa maahanmuuttajia.  Kamuna tapaat ystävääsi  pari kertaa  kuukaudessa, oman aikataulusi mukaan. Kaikki yhdessä tekeminen sovitaan sinun ja nimetyn ystävän/perheen kanssa, kun olet aloittanut kamuiluin.

SuomiKamu-toiminnan alussa suositelemme kaikille kamu-kurssia, joita järjestämme 2-3/v.  Kurssin jälkeen sovimme erikseen miten ja koska aloitat toiminnan. Tule rohkeasti mukaan!

Ota yhteyttä suomikamusprespoo@gmail.com tai vapaaehtoinen@spr-tapiola.org, kerromme lisää ystävätoiminnastamme ja seuraavista kamu-kursseistamme. 

More information in English  https://rednet.punainenristi.fi/node/57379

Haluatko perustaa monikulttuurisuusryhmän

Etsimme avarakatseista ja idearikasta henkilöä vetämään monikulttuurisuusryhmän toimintaa. Saat vapaat kädet toiminnan suunnitteluun! Jos kiinnostuit, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen kalle.kivimaa (at) spr-tapiola.org.
 
**Multicultural group is inactive at the moment**
Would you be interested in starting a new group? You would get to plan and organise activities of your own choice freely. If you want to volunteer and get into action, send an e-mail and tell us something about yourself and your ideas: kalle.kivimaa (at) spr-tapiola.org
 
Check out our Facebook page !