Vapaaehtoinen on ystävä ja lähimmäinen

Iloista ja hyvän mielen joulua vapaaehtoisille

Kiitämme kaikkia vapaaehtoisia arvokkaasta panoksesta ystävätoimintaamme vuonna 2018. Apunne ja tukenne on tärkeää myös vuonna 2019. Tavataan toisiamme!

.................................................................................................................................................

Joulukortit ja -lahjat Punaisen Ristin verkkokaupasta
Punaisen Ristin verkkokaupassa on muun muassa ensiapu- ja turvatuotteita, sekä arjen käyttöesineitä. Saat hyvän mielen sekä itsellesi että lahjan saajalle – verkkokaupan tuotot käytetään Punaisen Ristin työn tukemiseen. Pienellä lahjalla on iso merkitys auttamistyössä.

HUOM!! Verkkokaupasta 17.12. klo 12 mennessä tilatut tuotteet ehtivät perille vielä ennen joulua.

..................................................................................................................................................

Aloita vapaaehtoistoiminta ystäväkurssilla - seuraava kurssi 19.1.2019 Espoossa

Suosittelemme kaikille ystävävapaaehtoisena aloittaville ystäväkurssia. Peruskurssille voit tulla jo tammikuussa Leppävaaraan (Konstaapelinkatu 1, Raitin Pysäkki) lauantaina 19.1. klo 9-15.00.

Ilmoittaudu mukaan samantien tai viimeistään torstaina 17.1.2019 ulla.maija.keranen@kolumbus.fi tai soita 040 5463997. Kurssi on ilmainen SPR-jäsenille, muille 20 e. Kurssin järjestää Kehä-Espoon osasto. 

Kurssilla saat tietoa miten toimia ystävänä mm. vanhukselle, maahanmuuttajalle, liikuntaesteiselle tai muutoin lähimmäisen tukea tarvitsevalle henkilölle Espoon alueella. Tarjoamme myös saattajapalvelua esimerkiksi lääkärissä tai asioilla käyntiä varten. 

Kun aloitat vaapaehtoisena, sovimme kanssasi millaiseen toimintaan haluat keskittyä ja kuinka paljon haluat käyttää siihan aikaa. Sitoudut vain siihen, mihin oma aikasi ja resurssisi riittävät.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ystävätoiminnan voit aloittaa myös haastattelun jälkeen. Tule tapaamaan ystävävälittäjiä Tapiolaan (Kauppamiehentie 6) ja kerro mistä vapaaehtoistoiminnasta olet kiinnostunut.   Alla yhteystietomme. Ota yhteyttä ja sovi etenemisestä! 

*****************************************************************************************************

OMA PUNAINEN RISTI - vapaaehtoisen tietojärjestelmä ja yhteydenpitoväline

Olemme ottaneet käyttöön uuden tietojärjestelmän, jotta kaikkien meidän vapaaehtoisen - sekä jo mukana olevien että uusien -  tiedot ovat ajantasalla ja helposti jokaisen itsensä päivitettävissä. Oma Punainen Risti -järjestelmä on luotettava tapa kertoa millaista vapaaehtoistyötä haluat tehdä. Omat tietosi ovat salasanan takana. Luo itsellesi oma profiili talentamalla tiedot järjestelmäämme, katso lisää   https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/#/front .

Kysy lisää vapaaehtoinen@spr-tapiola.org. Me autamme myös tietojen talentamisessa ja oman profiilin luomisessa.

*******************************************************************************************************

Tunnistatko läheisen, joka tarvitsee ystävää?  Kerro läheisellesi maksuttomasta ystävä- ja vapaaehtoistoiminnastamme ja anna hänelle alla olevat yhteystietomme. Yksi puhelinsoitto voi auttaa paljon. ...................................................................................................................................................

Espoon Ystävä -ja vapaaehtoisvälitys palvelee maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 11 - 15 sekä torstaisin klo 13 - 17.   Lähetä viesti vapaaehtoinen(at)spr-tapiola.org tai soita (09) 466 858.  Osoitteemme on Tapiola/Kauppamiehentie 6, 2. krs. Seuraathan meitä myös Facebookissa!

Olemme joulutauolla 17.12.2018 - 14.1.2019. 

Tervetuloa lähes 400 vapaaehtoisen verkostoomme. Ohessa esite, joka kertoo ystävätoiminnastamme.