Ensiapuryhmä

Tapiolan EA-ryhmä kokoontuu säännöllisesti harjoittelemaan ensiaputaitojaan sekä päivystää erilaisissa yleisötilaisuuksissa.

Ensiapuryhmämme harjoittelee joko etäyhteyksien välityksellä, ulkona tai tiloissamme Tuulimäessä (Itätuulenkuja 9, Tapiola).  

Tule mukaan harjoituksiimme. Ryhmäiltojamme on lähes kuukausittain, lisätietoja: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/11191

Ota yhteyttä ensiapuryhmän johtajaan maija.kivimaa@gmail.com niin saat ajantasaisia lisätietoja.

Osa ensiapuryhmäläisistä on mukana Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun toiminnassa ja osallistuu tarvittaessa viranomaisjohtoisiin tehtäviin kuten kadonneiden etsintään.  Tapiolan osaston jäsenet voivat myös osallistua Kehä-Espon, Keski-Espoon ja Lounais-Espoon osastojen EA-ryhmäiltoihin

Ensiapupäivystys järjestää Tapiolan osaston alueella Tapiola, Westend, Haukilahti, Matinkylä, Olari, Niittykumpu, Laajalahti ja Mankkaa ensiapupäivystyksiä erilaisiin tapahtumiin. Lisätietoja ja tarjoukset sprtapiola.eapaivystys@gmail.com.  

Kiitämme lämpimästi kaikki koronarokotuspisteiden vapaaehtoiseen tukeen ja opastukseen osallistuvia. Tällä hetkellä emme Espoossa hae pisteisiin lisää vapaaehtoisia.