Ensiapuryhmä

Tapiolan EA-ryhmä kokoontuu säännöllisesti harjoittelemaan ensiaputaitojaan sekä päivystää erilaisissa yleisötilaisuuksissa.

Ensiapuryhmämme harjoittelee joko etäyhteyksien välityksellä, ulkona tai tiloissamme Tuulimäessä (Itätuulenkuja 9, Tapiola). 

Kevään 2021 tapahtumia ja koulutuksiahttps://rednet.punainenristi.fi/node/61580

Ota yhteyttä ensiapuryhmän johtajaan maija.kivimaa@gmail.com niin saat ajantasaisia lisätietoja.

Osa ensiapuryhmäläisistä on mukana Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun toiminnassa ja osallistuu tarvittaessa viranomaisjohtoisiin tehtäviin kuten kadonneiden etsintään.  Tapiolan osaston jäsenet voivat myös osallistua Kehä-Espon, Keski-Espoon ja Lounais-Espoon osastojen EA-ryhmäiltoihin

Ensiapupäivystys järjestää Tapiolan osaston alueella Tapiola, Westend, Haukilahti, Matinkylä, Olari, Niittykumpu, Laajalahti ja Mankkaa ensiapupäivystyksiä erilaisiin tapahtumiin. Lisätietoja ja tarjoukset sprtapiola.eapaivystys@gmail.com

  • Tule vapaaehtoiseksi koronarokotuspisteisiin

Espoon sosiaali- ja terveystoimiala vastaa koronarokotuksista alueellaan. SPR koordinoi  vapaaehtoisten antamaa tukea rokotuksiin liittyen.  Vapaaehtoiset ohjaavat rokotuksiin tulevia henkilöitä sekä auttavat rokotettujen jälkitarkkailussa. 

  • Etsimme nopealla aikataululla vapaaehtoisia, joilla on hyvät sosiaaliset taidot sekä hyvä fyysinen ja psyykkinen toimintakyky. Vapaaehtoinen toimii rokotuspisteessä ohjeiden mukaisesti itsenäisesti tai ryhmässä. Osa ohjaamisesta saattaa tapahtua ulkona. 

Katsothan ilmoittautumislinkistä rokotuspisteiden tukihenkilöiltä edellytettäviä asioita:  
https://www.lyyti.fi/questions/a6f1367397.   -   Kun täytät ilmoittautumislomakkeen tiedot, me  otamme sinuun yhteyttä ja sovimme mahdollisesta jatkosta ja opastuksesta.