Koulutuksen järjestäjille

Janne Leskinen
Kuvaaja: Janne Leskinen
"Humanitäärisen oikeuden roolipeli Syndalenissa"

KOULUTUSTEN KOONTITAULUKKO
Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piirin kanssa yhteistyössä järjestetyt vapaaehtoiskoulutukset löytyvät  koontitaulukosta, joka on tarkoitettu kouluttajille ja koulutusta järjestäville osastoille koulutusten koordinointiin. HUOM! sivu päivitetään piirissä viikoittain. Jos koneellesi avautuu vanha sivu, valitse refresh/reload (sivun päivitys) tai tyhjennä koneesi selaushistoria ja avaa taulukko uudestaan.

Vapaaehtoisille tarkoitetut koulutukset ilmoittautumisohjeineen löydät Oma Punainen Risti -tietojärjestelmästä:  https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi.

Jos haluat ilmoittaa osastosi koulutuksesta tai sinulla on kysyttävää koulutuksista tai kalenterista, ota yhteyttä Helsingin ja Uudenmaan piirin koulutussuunnittelija Emilia Jokiahoon: 040 594 8142 emilia.jokiaho@punainenristi.fi tai ohjelma-avustaja Elina Tammeen 040 642 9015, elina.tammi@punainenristi.fi.  

YHTEISTYÖ KOULUTUSTEN JÄRJESTÄMISESSÄ
Hyvän koulutuksen järjestäminen vaatii tiivistä yhteistyötä niin osastolta, kouluttajalta kuin piiriltäkin. Tutustu vastuualueisiin alla olevassa liitteessä. Kun jokin kohta pohdittuttaa, muista olla yhteydessä.  

KOULUTTAJIEN TAPAAMISET
Kevään 2019 kouluttajien tapaamiset klo 17.30-19.30, ilmoittaudu mukaan Oman kautta:
27.2. Itä-Helsingin osasto, Korsholmantie 9, Itäkeskus
4.4. Malmin kirjasto, Ala-Malmin tori 1
13.5. Kehä-Espoon osasto, Konstaapelinkatu 1, Leppävaara