Koulutuksen järjestäjille

Janne Leskinen
Kuvaaja: Janne Leskinen
"Humanitäärisen oikeuden roolipeli Syndalenissa"

KOULUTUSTEN KOONTITAULUKKO
Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piirin kanssa yhteistyössä järjestetyt vapaaehtoiskoulutukset löytyvät  koontitaulukosta, joka on tarkoitettu kouluttajille ja koulutusta järjestäville osastoille koulutusten koordinointiin. Taulukosta näet myös seuraavan vuoden koulutukset. HUOM! sivu päivitetään piirissä viikoittain. Jos koneellesi avautuu vanha sivu, valitse refresh/reload (sivun päivitys) tai tyhjennä koneesi selaushistoria ja avaa taulukko uudestaan. 

Vapaaehtoisille tarkoitetut koulutukset ilmoittautumisohjeineen löydät Oma Punainen Risti -tietojärjestelmästä: www.punainenristi.fi/oma.

Jos haluat ilmoittaa osastosi koulutuksesta tai sinulla on kysyttävää koulutuksista tai kalenterista, ota yhteyttä Helsingin ja Uudenmaan piirin koulutussuunnittelija Emilia Jokiahoon, puh. 040 594 8142, sähköposti emilia.jokiaho@punainenristi.fi tai ohjelma-avustaja Elina Tammeen, puh. 040 642 9015, sähköposti elina.tammi@punainenristi.fi.  
 

VERKKO- JA ETÄKOULUTUKSET
Punaisen Ristin päivittyvät valtakunnalliset ohjeet koronaepidemian aikana löytyvät täältä
Helsingin ja Uudenmaan piirin alueella koulutusten osalta järjestämme koulutuksia pääsääntöisesti etä- ja verkkokoulutuksina tai malleina, joissa hyödynnetään tarvittaessa myös lähikoulutuksia. Riippuen koulutusten sisällöllisestä tarpeesta. Jos olette osastossa järjestämässä koulutusta, tarvittaessa keskustele asiasta piirin toimialavastaavan työntekijän tai koulutussuunnittelijan kanssa. 

Täältä löytyvät valtakunnalliset ohjeet ja tallenteet kouluttajien verkko- ja etäkoulutusten ohjeisiin. Myös etäkoulutusten järjestäminen on yhteistyötä. Askel etäkouluttamiseen voi myös tuntua alkuun haasteelliselta, kun se vaatii erilaisia vuorovaikutuksen tapoja. Autamme tarvittaessa piiristä löytämään kouluttajaparin ja tuen myös verkkokoulutuksiin. 

KOULUTUSTEN JÄRJESTÄMINEN ON YHTEISTYÖTÄ 
Hyvän koulutuksen järjestäminen vaatii tiivistä yhteistyötä niin osastolta, kouluttajalta kuin piiriltäkin. Pääset tutustumaan alla olevan liitteen kautta Keski-Helsingin osaston aiemmin jo olleeseen tapaan järjestää koulutuksia. Niin lähikoulutusten järjestäminen kuin myös etäkoulutukset verkossa vaativat yhteistyötä useiden eri toimijoiden kesken.

Voit myös hyödyntää koulutuksen järjestäjän muistilistaa. Kun jokin kohta pohdittuttaa, ole yhteydessä.  
 

KOULUTTAJIEN TAPAAMISET
* Seuraavaa ajankohtaa ei vielä ole päätetty 
14.11.2020 Punaisen Ristin toimialatapaamiset ja Marraskuun jazzit