RedNet- ja SoMe-viestintä tutuksi - perusasiat haltuun

15.2.2018
18:00 - 20:00
Viestintä on yhä tärkeämmässä roolissa myös järjestötyössä. Se, miten näymme ja kuulumme omalla paikkakunnallamme, on avainasemassa niin vapaaehtoisten kuin uusien jäsentenkin saamisessa. Viestintäillassa käymme läpi perusasioita RedNetin sekä sosiaalisen median käytöstä osaston viestinnän kannalta. Ilmoittaudu mukaan nyt!
SPR aineistopankki, Anna Snickars
Kuvaaja: SPR aineistopankki, Anna Snickars
Sijainti:
Rongankatu 11, 33100, Tampere
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 
SPR Hämeen piiri

RedNet- ja SoMe-viestintä tutuksi - Puskaradio toimii tänään Internetissä

Viestintä on yhä tärkeämmässä roolissa myös järjestötyössä. Se, miten näymme ja kuulumme omalla paikkakunnallamme, on avainasemassa niin vapaaehtoisten kuin uusien jäsentenkin saamisessa.

Järjestämme vuoden 2018 aikana alueellisia viestintäkoulutuksia piirimme alueella osastojen viestinnän tueksi. Koulutuksessa keskitytään erityisesti RedNet- ja SoMe-viestintään osastojen näkökulmasta käsin ja pohditaan yhdessä järjestömarkkinoinnin merkitystä paikallisen näkyvyyden, uusien jäsenten ja vapaaehtoisten hankinnan kannalta.

Koulutus on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan Tampereella 15.2. järjestettävään koulutukseen!

Lisätietoja voit tiedustella joko Hanne-Miialta, p. 040 0170237 tai Marjutilta, p. 040 8096853.

 

Muut koulutuspaikkakunnat ja päivämäärät: Hämeenlinna 24.5. ja Juupajoki 23.8., lisätiedot ja ilmoittautumiset katso SPR Hämeen piirin RedNetin Tapahtumat-osio