Tulijan tukena ja ystävänä -kurssi

24.2.2018 9:30 - 16:30
SPR
Kuvaaja: SPR
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Tulijan ystävänä ja tukena -kurssi

Tulijan tukena -koulutuksessa tutustutaan Punaisen Ristin pakolaistyöhön, maahanmuuttoon, erilaisuuden kohtaamiseen ja kotoutumista tukevaan vapaaehtoistoimintaan.
Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti ystäväkurssin käyneille vapaaehtoisille, jotka haluavat syventää tietoaan monikulttuurisesta vapaaehtoistoiminnasta ja ryhtyä esim. maahan muuttaneen ystäväksi. Voit myös käydä Tulijan tukena -kurssin ensin ja vasta sen jälkeen ilmoittautua ystäväkurssille.

Molemmat kurssit käytyäsi voit ilmoittautua maahan muuttaneen ystäväksi. Näet ystäväkurssien ajankohdat Tapahtumat-osiosta.

Kurssi järjestetään la 24.2. klo 9.30-16.30. Kurssipaikkana on SPR:n koulutustila Turussa (Yliopistonkatu 24 A, 2 krs.). Kurssiin sisältyvät sähköiset materiaalit, välipalat ja kahvit. Lounaan voi nauttia omakustanteisesti kurssipäivän aikana kaupungilla tai vaihtoehtoisesti voit ottaa omat eväät mukaan. Kurssi on maksuton.

Ilmoittautumiset viimeistään ke 21.2. mennessä osoitteessa  https://www.lyyti.in/tulijan_tukena_helmikuu2018
 

Lisätiedot kurssista: Monikulttuurisuustoiminnan kehittäjä Pauliina Pensikkala, p. 0207012419, pauliina.pensikkala@redcross.fi

Tervetuloa mukaan!