Kansainvälinen talvileiri PERUTTU

23. - 28.1.2018
Tapahtuman tyyppi: 
  • Leirit
Järjestäjä: 

Talvileiri on peruttu ilmoittautuneiden vähäisen määrän vuoksi. Leiri pyritään järjestämään syksyllä 2018.

 

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen ja Lapin piirin nuorisotoimikunnat toteuttavat yhteistyössä kansainvälisen talvileirin 16–29-vuotiaille nuorille tammikuun lopussa Rovaniemellä.

Talvileirille ovat tervetulleita niin Punaisen Ristin konkarit kuin täysin ummikotkin! Vaadimme sinulta ainoastaan iloista mieltä ja motivaatiota kansainväliseen toimintaan. Leirille on tulossa myös 10 italialaista Punaisen Ristin vapaaehtoista. Tavoitteenamme on kehittää kansainvälistä yhteistyötä, perehtyä Punaisen Ristin toimintaan, miettiä uusia toimintamalleja Punaisen Ristin nuorisotoimintaan sekä ennen kaikkea pitää hauskaa hyvällä porukalla.

Aika: 23.–28.1.2018 (ti-su)
Paikka: Rovaniemen Santasport
Ilmoittaudu täällä: https://goo.gl/forms/xayPxG6DHryHNBuh2
Hinta: 80 € SPR:n jäsenille ja 100 € muille.

Hintaan sisältyy majoitus, ruokailut ja yhteinen ohjelma. Matkakuluihin on mahdollisuus hakea tukea omalta piiriltä tai osastolta. Ilmoittautuminen on sitova ja se päättyy la 23.12.2017. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista vaaditaan lääkärintodistus. Muuten joudumme veloittamaan omavastuun hinnan. Alaikäisillä osallistujilla tulee olla huoltajan lupa. Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, voit olla yhteydessä leiripomoihin!
Henna Tammi, 040 414 0451, henna.tammi@netikka.fi
Veera Röyttä, 045 135 9980, veera.roytta@pp.inet.fi