Nuorisotoiminta

Punainen Risti tarjoaa monenlaisia toimintamahdollisuuksia nuorelle niin kotimaassa kuin ulkomailla. Kantava ajatus on, että nuoret eli kaikki alle 30-vuotiaat voivat olla mukana eri rooleissa missä tahansa toimintamuodossa, kuten ensiapuryhmä-, valmius- tai ystävätoiminnassa. Mukaan voi tulla pitkäkestoiseen toimintaan tai kertaluontoisiin tehtäviin, kuten lipaskerääjäksi. Löydät lisää tietoa alueen eri toimintamuodoista sivupalkin linkeistä.

Piirin alueella järjestetään myös erityisesti nuorille suunnattua toimintaa, kuten lastenleirejä ja -kerhoja sekä nuorten ryhmiä. Voit tulla mukaan yhdeksi osallistujaksi tai itse ohjaajaksi vaikkapa leirille! Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminta tarjoaa mahdollisuuden kiintoisaan harrastukseen, josta voi olla hyötyä myös tiettyä ammattia tai työtä kohti suunnistettaessa.

Voit tukea Punaista Ristiä myös liittymällä jäseneksi. Jäsenmaksut mahdollistavat esimerkiksi vapaaehtoisten valmennuksen sinunkin paikkakunnallasi. Vuosijäsenyys maksaa alle 29-vuotiaille 10 euroa.

Pyrimme myös oppilaitosyhteistyöhön ja otamme mielellämme mukaan esimerkiksi eri alojen opiskelijoita myös heidän omaa alaansa koskevaan toimintaan, kuten terveystoimintaan. Opiskelija tai opettaja, olethan yhteyksissä, jos yhteistyö Punaisen Ristin kanssa kiinnostaa!

Lue lisää toimintamahdollisuuksista ja tule mukaan!

Lisätietoja:
 

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Johanna Paul, 040 7780504, johanna.paul[at]redcross.fi