Polvijärven osaston syyskokous

Irma Vaittinen
Kuvaaja: Irma Vaittinen

SPR:n Polvijärven osaston sääntömääräinen syyskokous pidettiin maanantaina 20.11.2017 Ystäväntuvalla. Paikalle oli saapunut 17 osaston jäsentä.

Syyskokouksen puheenjohtajana toimi Arto Louhelainen ja sihteerinä Anja Pehkonen. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Reetta Pikkarainen ja Martti Suvanto.

Kokouksessa hyväksyttiin hallituksen laatima toimintasuunnitelma vuodelle 2018 ja vahvistettiin vuoden 2018 talousarvio.

Kokouksessa tehtiin sääntömääräiset henkilövalinnat. Puheenjohtajaksi vuosille 2018-2019 valittiin Leila Karttunen ja varapuheenjohtajaksi Irma Vaittinen. Erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle vuosiksi 2018-2019 valittiin Esko Holopainen, Harri Kaituri, Riitta Pellikka ja Anja Pehkonen. Varsinaiseksi toiminnantarkastajaksi valittiin Kauko Parviainen ja varalle Kaisa Parviainen. Kokouksessa päätettiin,että kevätkokouksessa pienennetään hallituksen jäsenmäärää yhdellä. Nyt Polvijärvellä hallituksessa on maksimimäärä jäseniä.

Lisäksi kokouksessa esiteltiin pääpiirteissään Suomen Punaisen Ristin sääntömuutoksia. Nämä velvoittavat mm. valitsemaan  hallituksen jäsenistä neljännen nimenkirjoittajan. Toiminnantarkastajat ovat tulevaisuudessa Punaisen Ristin kouluttamia ja he eivät voi tarkastaa omaa osastoaan. Tarkemmat sääntömuutokset löytyvät osoitteesta https://rednet.punainenristi.fi/saantouudistus 

Kokouksen yhteydessä esiteltiin osaston saama kunniakirja 60-vuotisesta ensiaputoiminnasta. Kunniakirja laitetaan Ystävätuvan seinälle.