Hyvä Joulumieli -keräyksen avajaistapahtuma Seinäjoella 23.11.

Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Hyvä Joulumieli -avajaistapahtuma Seinäjoella 2016, MLL Leikkilähetti Anna Granlund ja Reddie-koira"

Vuosittainen valtakunnallinen keräys vähävaraisille lapsiperheille käynnistyy

Hyvä Joulumieli -avajaistapahtuma järjestetään torstaina 23.11.2017 kello 12–18 Seinäjoen Torikeskuksessa (Kauppatori 1–3, 60100 Seinäjoki). Tapahtumalla käynnistetään vuosittainen valtakunnallinen keräys kotimaan vähävaraisille lapsiperheille.
 
Keräysvaroilla hankitaan ruokalahjakortteja Suomessa asuville lapsiperheille, joilla on tarvetta tuelle esimerkiksi työttömyyden, sairauden tai pienituloisuuden vuoksi. Tämän vuoden Hyvä Joulumieli -keräystavoite on 2 100 000 euroa, jonka avulla pystytään jakamaan 70 euron arvoisia lahjakortteja 30 000 perheelle.
 
 
Glögitarjoilu, Nallesairaala ja tietoa auttamismahdollisuuksista
 
Avajaistapahtuman tavoitteena on luoda joulumieltä ja tarjota tietoa siitä, kuinka vaikeassa tilanteessa olevia lapsiperheitä on esimerkiksi mahdollista tukea.
 
"Hyvä joulumieli avaa auttamisen kanavan. Meidän jokaisen lähellä on pienituloisia lapsiperheitä. Hyvä joulumieli keräyksen varoilla voimme auttaa useita heistä. Haluamme lahjakorteilla kertoa perheille, etteivät he ole yksin tai unohdettuja. Toivon avaustapahtuman Seinäjoella toimivan hyvän joulumielen sysäyksenä ja joulun avauksena mahdollisimman monelle!" kuvailee Suomen Punaisen Ristin sosiaalipalveluiden asiantuntija Susanna Kivisalo.
 
Avajaisissa on lapsiperheille suunnattua ohjelmaa, kuten Nallesairaala, jonne lapset voivat tuoda oman nukkensa tai nallensa terveystarkastukseen ja hoitoon. Tapahtumassa on myös musiikkia sekä glögi- ja piparkakkutarjoilu.

Keräykseen voi osallistua paikanpäällä avajaistapahtumassa tai keräyksen nettisivuilla, www.hyvajoulumieli.fi.

 
Hyvä Joulumieli -avajaistapahtuman järjestäjinä ovat Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjanmaan piiri ja MLL Seinäjoen Paikallisyhdistys sekä Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri ja SPR Seinäjoen paikallisosasto. Valtakunnallisen keräyksen järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti yhdessä Ylen Aamu-tv:n, Yle Radio Suomen ja Radio Vegan kanssa.
 
Lisätietoja:
Susanna Kivisalo, Suomen Punaisen Ristin sosiaalipalveluiden asiantuntija, puh. 0401431255, susanna.kivisalo@redcross.fi
 
Lisätietoa keräyksestä: www.hyvajoulumieli.fi