Tänään on ensimmäinen virallinen pelipäivä!

Mahtavaa ensimmäistä pelipäivää Niinalle ja Yli-Iin 8-luokkalaisille!

Tänään on ensimmäinen virallinen pelipäivä. Pelipäivä starttaa Yli-Iissä ja sen jälkeen pelejä on tulossa myös muissa piireissä. Paljon onnea kouluttajille ja peli-iloa kaikille oppilaille!

Muistuttaisin vielä muutamasta käytännön asiasta. Kilpailuissa palkinnot ovat tietenkin hurjan tärkeitä. Puhuimme alustavasti Jyvsäkylän kouluttajakoulutuksessa, että palkitsemme luokasta eniten pisteitä keränneen ryhmän elvytyssuoja-avaimenperillä. Kouluttajat voivat pyytää piiritoimistolta avaimenperiä palkinnoiksi. Piiritoimistot laskuttavat kaikki kulut keskustoimistolta, myös palkintokulut.

Ennen koulutusta huolehtikaa mukaanne oppilaiden todistuspohjia piiritoimistolta. Suosittelemme väritulosteita. Todistuspohja löytyy kouluttajien materiaaleista täältä Rednetistä ja piirin työntekijöille myös Y ja T -asemalta hankkeen kansiosta. Olemme ohjeistaneet opettajia (opettajien infokirjeessä) toimittamaan kouluttajille nimilistat oppilaista, joiden mukaan voitte kirjoittaa yläkoululaisten hätäensiapukurssin -todistuksia.