Avoin työtehtävä Savo-Karjalan piirissä

Savo-Karjalan piiriin haetaan JÄRJESTÖPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun.

Järjestöpäällikön tehtäviin kuuluu mm. järjestötoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja koulutus, alueellisen vapaaehtoistoiminnan vahvistaminen osastojen ja piirin henkilöstön kanssa sekä vahva sidosryhmäyhteistyö viranomaisten ja eri järjestöjen kanssa. Järjestöpäällikkö sijaistaa toiminnanjohtajan ja toimii ohjelmatyöntekijöiden esimiehenä.

Järjestöpäällikkön tehtäviin olennaisesti kuuluu yhteistyö palvelukeskuksen kanssa, joka hoitaa piirin henkilöstö- ja taloushallinnon sekä it-palvelut.

Hänen vastuulla ovat piirin hr-asiat ja taloushallinnon raportointi sekä henkilöstön perehdytys eri digitaalisten työvälineiden käyttöön.

Etsimämme henkilö on innostava, luotettava, palveluhenkinen, ratkaisukeskeinen ja nauttii tekemisen lisäksi kehittämisestä.Tiimitaidot ja auttamisen ilo ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävässä menestymiselle.

Työ edellyttää vankkaa järjestöosaamista, vähintään 3 vuoden esimieskokemusta ja vahvaa osaamista tietohallinnosta. Henkilökohtaiset vahvuudet tehtävän hoitamiseksi ovat yhteistyökyky, esiintymistaidot sekä hyvä englannin kielen taito. Työ sisältää matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputyötä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Edellytämme:

·       tehtävään soveltuvaa koulutusta

·       aiempaa kokemusta ja ymmärrystä henkilöstö- ja taloushallinnon asioista

·       Punaisen Ristin arvojen ja periaatteiden kunnioittamista

Lisätietoja tehtävästä antaa 31.10.2017 klo 9-12:30 toiminnanjohtaja Kaisu Haataja numerossa 0500 322910.

Odotamme hakemuksia CV:n kera palkkatoivomuksineen viimeistään 2.11.2017 kello 16 mennessä osoitteeseen rekry.savokarjala@redcross.fi ja otsikoksi JÄRJESTÖPÄÄLLIKKÖ