Keräysjohtaja Punaisen Ristin Jyväskylän osastolle

Voimassa asti: 
Keskiviikko, tammikuu 31, 2018 - 23:00
  • Keski-Suomi
  • Organisatio-työhön
Sijainti:
Sammonkatu 4, 40100, Jyväskylä

Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun liike eroaa muista kansainvälisistä avustusjärjestöistä merkittävällä tavalla: se on pysyvästi läsnä lähes kaikkialla maailmassa. Keräysvarat ovat tärkeä osa Punainen Ristin auttamisvalmiutta ja keräysjohtajalla on siksi keskeinen tehtävä osaston toiminnassa. Jokaista osastoa tarvitaan auttamisen ketjussa. Etsimme Jyväskylän osastolle uutta vapaaehtoista keräysjohtajaa tehtävästä väistyvän keräysjohtajan tilalle.

Osaston keräysjohtajana tunnet Punaisen Ristin avustus- ja keräystoiminnan ja johdat sitä. Vastaat yhdessä osaston hallituksen kanssa osaston jatkuvasta keräysvalmiudesta ja keräysturvallisuudesta.

Vastaat myös keräyksen käytännön järjestelyistä kuten kerääjien rekrytoinnista ja perehdyttämisestä, kiittämisestä, keräysvälineistä, tilityksistä ja tiedottamisesta.

Apunasi ovat vapaaehtoisten organisoimat keräysryhmät keskustassa, Tikkakoskella ja Vaajakoskella. Teet yhteistyötä Länsi-Suomen piirin Jyväskylän aluetoimiston, lähialueen Punaisen Ristin paikallisosastojen, eri järjestöjen sekä yritysten kanssa.

Toivomme, että uudella keräysjohtajalla on aikaisempaa keräyskokemusta Punaisen Ristin keräyksistä ja että jokainen osaston vapaaehtoinen on Punaisen Ristin jäsen.

Keräysjohtajan tehtävä alkaa perehdytyksellä. Itse keräysjohtajan tehtävään valitaan yhdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan ja sitä voi jatkaa oman innostuksen mukaan.

Lisätietoja: Keräysjohtaja Ritva Salomaa 0400-544 575, ritva.salomaa@gmail.com

Ota yhteyttä: 
Sammonkatu 4, 40100, Jyväskylä