Tule maalihenkilöksi ensivasteviikonloppuun!

Tervetuloa maalihenkilöksi (näyttelemään autettavaa) Tampeereella lauantaina 28.10.2017 SPR logistiikkakeskukseen Kalkkuun  ja sunnuntaina 29.10.2017 Nokian Urhattuun!   Oheisesssa mainoksessa on lisätietoa.

 

Tavoite

Näyttelemällä autettavaa annat eri puolilta Suomea saapuville ensiauttajille mahdollisuuden harjoitella toimimista erilaisissa hätätilanteissa.

Kuka sopii maalihenkilöksi?

Olet perusterve. Sinua ei haittaa, vaikka sinua tutkitaan, siirretään jne. Turvallisuudestasi huolehtii osaavat kouluttajat. Saat ohjauksen tehtävääsi, se voi olla vaikka rennosti makaamista sovitussa paikassa.

Mikäli maalihenkilöinä on lapsia (alle 13-vuotiaita) tulee heidän olla huoltajan tai muun huoltajien nimeämän aikuisen seurassa. Jos olet nuori (13-17- vuotias) voivat tulla ilman aikuista.

 

Varustautuminen

Pue päällesi sellaisia vaatteita, jotka voivat likaantua. Kannattaa ottaa mukaan paljon myös lämmintä vaatetta, koska osa rasteista on ulkona.

Koulutuspaikka

Lauantain harjoitukset järjestetään Punaisen Ristin logistiikkakeskuksessa Kalkussa (Kalkunkehätie 4, 33330, Tampere) ja lähialueen maastoissa.

Sunnuntain harjoitus on Nokian seurakunnan Leiri- ja kurssikeskus Urhatussa (Urhatuntie 80, 37120 Nokia).

 

Järjestäjä

Punaisen Ristin keskustoimiston valmiuden yksikkö yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa.

 

Matkalasku

Matkat lähialuuelta maksetaan halvimman kulkuneuvon mukaan tai kimppakyydillä tuleville autolla max 50 km päästä.

 

Tiedustelut

Niina Hirvonen, niina.hirvonen@punainenristi.fi tai 040 830 4406.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 25.10.2017 mennessä oheisen linkin kautta. Etsimme noin kymmentä maalihenkilöä kuhunkin harjoitukseen. Halutessasi voit osallistua kaikkiin harjoituksiin.

https://www.lyyti.in/Maalihenkilot_valtakunnallisena_ensiauttajien_harjoitusviikonloppuna_5278

Maalihenkilöille vahvistetaan vielä erikseen heidän saapumisensa Kalkkuun/Urhattuun siltä varalta, että ilmoittutuneita on enemmän, kuin tarvitsemme