KUHMOISISSA JUHLITTIIN SATAVUOTIASTA SUOMEA

Hanne-Miia Ollikainen
Kuvaaja: Hanne-Miia Ollikainen
"SPR Kuhmoisten osaston vapaaehtoiset olivat järjestäneet kauniit kakkukahvit sata vuotiaan Suomen kunniaksi."
Hanne-Miia Ollikainen
Kuvaaja: Hanne-Miia Ollikainen
"Kuhmoisten kunnanjohtaja Anne Heusala kiitti SPR Kuhmoisten osastoa aktiivisesta ja hyvästä työstä kuntalaisten hyvinvoinnin lisäämiseksi. "
Hanne-Miia Ollikainen
Kuvaaja: Hanne-Miia Ollikainen
"SPR Kuhmoisten osaston pitkäaikaiset ja ikinuoret vapaaehtoiset Leena ja Sylvi olivat tyytyväisiä Suomi 100 juhlatapahtumaan Kuhmolassa. "

SPR Kuhmoisten osasto järjesti yhteistyössä Kuhmoisten kunnan kanssa Suomi 100 tapahtuman Kuhmola-talossa 19.10. Tapahtuma toimi osaston ystävätoiminnan Torstai-tuvan ohjelmanumerona.

Kuhmola täyttyi iloisesta puheensorinasta ja vieraskirjan kirjanpidon mukaan 91 henkilöä osallistui kylän yhteiseen juhlaan.

Juhlaohjelmassa oli runonlausuntaa Taimi Lahtisen sekä Urho Kiiskisen tulkitsemana sekä Suomen historiaan ja yhteiskuntaan liittyviä lauluja Pekka Pohjolan esittämänä. Alkutervehdyksen juhlaan toi kunnanjohtaja Anne Heusala, jossa hän kiitti SPR Kuhmoisten osastoa hyvästä yhteistyöstä ja painotti yhteistyön tärkeyttä myös tulevaisuudessa. Juhla huipentui yhteislauluohjelmanumeroon, jossa viimeisenä laulettu kappale Sininen ja Valkoinen kiteytti hyvin päivän teeman – Onnea sata vuotiaalle Suomelle!