Kodin turvakoutsi-valmennus Oulussa 28.11. klo. 9-16.30

Haluatko edistää kodin turvallisuutta omassa organisaatiossa, osana omaa työtä, harrastusta tai vapaaehtoistoimintaa? Oletko kiinnostunut ryhmien ohjaamisesta turvallisuusasioissa?

Osallistu kodin turvallisuusvalmennukseen, jonka aiheena on tapaturmien ehkäisy.

Valmennuksen järjestää koti- ja vapaa-ajan tapaturmien ehkäisyverkosto. Valmennuksesta saat käyttöösi materiaalia, menetelmiä ja välineitä kodin turvallisuusaiheisten tilaisuuksien järjestämiseen. Valmennusmateriaali on pilotointivaiheessa suomenkielinen.

Valmennukseen osallistujan toivotaan sitoutuvan kodin turvallisuuden edistämiseen esimerkiksi toteuttamalla tilaisuuksia, tapahtumia tai luentoja vähintään 3 kpl vuoden 2018 aikana sekä raportoimaan näistä ohjeiden mukaisesti. Tilaisuuksien teemoja voivat olla esimerkiksi:

• Kaatumisen ehkäisy ikääntyneille
• Pysy pystyssä liukkailla
• Onko kotini turvallinen?
• Turvataidot käyttöön
• Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen

 

Valmennus on maksuton. Ilmoittautuminen on sitova ja peruutukset on tehtävä vähintään viikkoa ennen koulutusta. Tilalle voi myös lähettää toisen henkilön. Mikäli ilmoittautunut henkilö ei peru tuloaan, vaan jättää saapumatta paikalle, laskutamme lähettävältä organisaatiolta koulutuksen todelliset kustannukset henkilöä kohden.

ilmoittautumiset:
kotitapaturma@punainenristi.fi