Toimintaa lapsille

 
Turunmaan Punainen Risti vierailee kouluissa ja järjestää lasten leirejä turunmaalaisille lapsille. Lapset voivat myös osallistua Reddie Kids -kerhoihin.

 

Reddie Kids -kerhot 7-12-vuotiaille

Reddie Kids -kerhotoiminnassa voivat 7-12-vuotiaat lapset oppia tuntemaan Punaisen Ristin toimintaa ja arvoja leikkimielisellä tavalla. Kerhojen teemoina voivat olla Punainen Risti, ensiapu, suvaitsevaisuus tai monikulttuurisuus. Kerhot toimivat paikallisosastojen yhteydessä ja niitä johtavat koulutetut Reddie Kids -ohjaajat. Ota yhteyttä paikallisosastoon tai piiritoimistoon, jos haluat ryhtyä Reddie Kids -kerhon vetäjäksi.
 

Kesäleiri

Punaisen Ristin Turunmaan piiri järjestää vuosittain yhteistyössä Ahvenanmaan piirin kanssa kesäleirin. Joka toinen vuosi leiri pidetään Turunmaalla ja joka toinen vuosi Ahvenanmaalla. Vuoden 2017 kesäkuussa leiri pidettiin Kökarissa Ahvenanmaan saaristossa. Leirin teemat vaihtelevat vuodesta toiseen. Teemoina voivat olla ensiapu, valmius, monikulttuurisuus tai muut Punaiseen ristiin liittyvät aiheet. Leirillä tapaa uusia ystäviä ja kokee uusia asioita.
 

Lisätietoja:

Andrea Södergård
Nuorisotoiminta ja viestintä
sähköposti:
andrea.sodergard@redcross.fi
puhelin: 040 352 9375