NÄLKÄPÄIVÄNÄ KERÄTTIIN NASTOLAN OSASTON ALUEELLA VAJAAT 1400 EUROA

Suomen Punaisen Ristin 14.–16.9.2017 järjestämä Nälkäpäivä-keräys tuotti Nastolan osaston alueella vajaat 1400 euroa. Tarkka alustava keräystulos osaston alueella on 1354,48 euroa.
 
Keräys toteutettiin Nastolan osaston alueella tonkka- ja lipaskeräyksenä. Tonkkiin kerättiin perjantaista sunnuntaihin K-Supermarket Nastolassa ja S-market Nastolassa. Lippaisiin puolestaan kerättiin S-market Villähteellä, Tokmannilla ja K-market Solinassa. 
 
Nälkäpäivä innosti mukaan 12 kerääjää, joista kolme oli uusia.
 
”Saimme tänä syksynä mukaan uusia innokkaita kerääjiä. Mukana oli myös vanhoja kerääjiä, jotka vuodesta toiseen jaksavat tehdä arvokasta vapaaehtoistyötä. Lämmin kiitos niin vapaaehtoisille kerääjille kuin lahjoittajille”. iloitsee osaston keräysjohtaja Marko Helin.
 
Helin kiittää mukana olleita yrityksiä vuodesta toiseen saamasta tuesta. 
”Tuttu keräyspaikka on hyväksi niin kerääjille kuin lahjoittajille.”.
 
Kouluista keräykseen osallistuivat Kukkasen ja Männistön koulun sekä Kirkonkylän koulun oppilaat henkilökuntineen. Keräysjohtaja iloitsee siitä, miten hyvin Nälkäpäivä on vastaanotettu kouluissa.
 
”On aina yhtä sykähdyttävää huomata, että Nälkäpäivä kiinnostaa myös kouluissa. Asennekasvatus, mitä opettajat tekevät kouluissa Nälkäpäivän tiimoilta, on tärkeätä. Lämmin kiitos!”.
 
Kerätyt varat menevät Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, josta ne käytetään katastrofiapuun ja kehitysyhteistyöhön ulkomailla, sekä äkillisten onnettomuuksien uhrien auttamiseen Suomessa. Nälkäpäivä järjestettiin nyt jo 37. kerran. Punaisen Ristin Nastolan osasto kiittää lämpimästi kaikkia lahjoittajia ja keräykseen osallistuneita vapaaehtoisia.