Nälkäpäivä lähestyy, tule kerääjäksi!

Jarkko Mikkonen
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen
"Vuosia keräyksiin osallistunut Jukka Routimo: "Mä oon sitä mieltä, että kyllä ihmisen pitää osallistua johonkin, koska tää on yhteiskunnallista ja meidän täytyy auttaa muita heikompia." "

Suomen Punaisen Ristin suurin keräys, Nälkäpäivä, järjestetään tänä vuonna 14.-16.9.2017. Tiedätkö sinä jo miten aiot osallistua? Jos haluat antaa aikaasi lipaskerääjänä, tässä tärkeimmät tiedot SPR:n Vaasan suomalaisen osaston osalta:

  • Keräyskeskuksemme palvelee osaston tiloissa osoitteessa Kauppapuistikko 26 torstaina 14.9. klo 10-17, perjantaina 15.9. klo 10-17 ja lauantaina 16.9. klo 10-14. Saat meiltä keräystarvikkeet ja lyhyen perehdytyksen tehtävään. Voit lähteä keräämään milloin haluat ja olla kerääjänä niin kauan kuin haluat. Ota kaverisikin mukaan tai vaikka koko jalkapallojoukkueesi (tai muu harrastusporukka). Muistattehan ottaa kuvalliset henkkarit mukaan.
  • Kutsumme tuttuun tapaan myös koulut mukaan tekemään hyvää. Olemme lähestyneet Vaasan kaikkia suomenkielisiä kouluja, mutta jos koulusi ei syystä tai toisesta ole saanut viestiä ja haluaisi lähteä mukaan, niin olettehan yhteydessä toimistoomme! Toimitamme teille kouluun keräystarvikkeet ja julisteita.
  • Kutsumme myös kaikki vaasalaiset yritykset mukaan omalla panoksellaan! Voitte tulla hakemaan vaikka työporukalla keräystarvikkeet keräyskeskuksen aukioloaikoina tai halutessanne tuomme teille lippaan tai useampia työpaikallenne. Lisätietoja siitä, kuinka voitte yrityksenä olla avuksi: https://www.punainenristi.fi/…/yritykset-mukaan-nalkapaivaan
  • Tervetuloa myös osastomme järjestämään Nälkäpäivästarttiin, joka järjestetään Vaasan torilla 14.9.2017 klo 14-18. Lue lisää täältä: https://www.punainenristi.fi/tapahtumat/nalkapaivastartti-vaasan-torilla...

Lipaskerääjänä olet osa maailmanlaajuista auttamisen ketjua. Sinun avullasi vapaaehtoiset voivat viedä toivoa ja turvaa hädässä oleville ympäri maailmaa. Nälkäpäiväkeräyksellä kerätään varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, jonka avulla voidaan auttaa juuri nyt esimerkiksi Syyrian, Irakin ja Jemenin sotien uhreja, vakavasta kuivuudesta kärsiviä Itä-Afrikan alueella sekä Nepalin tulvien uhreja. Suomessa katastrofirahaston ansiosta voidaan auttaa esimerkiksi tulipalossa kotinsa menettäneitä.

Tule mukaan, pienikin hetki tai lahjoitus on arvokas apu.

Onko sinulla kysyttävää Nälkäpäivästä Vaasassa tai jokin yhteistyöehdotus? Ota rohkeasti yhteyttä!

SPR Vaasan suomalainen osasto, toimisto: 0400 878 910, toimisto@sprvaasa.fi
Keräyspäällikkö Anna-Maija Pöllänen: 040 727 2522, am.pollanen@gmail.com
Nälkäpäivästartin yhteyshenkilö Emmi Juutilainen: 044 7631 066, emmi.juutilainen@sprvaasa.fi