Tervetuloa syksy 2017 ja Nälkäpäivä!

Mahtavaa kun syksy alkaa aina kivalla ja isolla tapahtumalla! Tänä vuonna ennätysmäärä kerääjiä on ilmoittautunut Nälkäpäivään. Eipä ihme – hyvä fiilis tuppaa tarttumaan. Tule mukaan!

Nälkäpäivä 14.–16.9.2017

"Kunpa joskus tulisi päivä, jolloin apuamme ei tarvittaisi". Sellaista päivää ei ole näköpiirissä. Afrikan kuivuus, sotatilanteet ympäri maailmaa, myrskyt, tulvat ja tulipalot täyttävät uutiset päivittäin. 

Tänäkään syksynä ei siis ole syytä antaa osastomme keräyslippaiden kerätä pölyä, päin vastoin: lippaat kerätään täyteen apua! Tämä ei onnistuisi ilman sinua, jokainen kerääjä ja jokainen lahjoittaja on tärkeä. Viime vuonna riveihimme liittyi yli 200 kerääjää.

Lue lisää Nälkäpäivästä Pohjois-Helsingissä.

Kurssipoimintoja osaston alkusyksystä

Ystävätoiminta: Ystävätoimintamme kaipaa lisävahvistusta! Järjestämme syksyn aikana monta ystävätoiminnan peruskurssia. Haluaisitko ilahduttaa yksinäistä tai ulkoiluttaa palvelukodin asukkaita. Lue lisää ystävätoiminnasta Pohjois-Helsingissä. Seuraava ystäväkurssi järjestetään ma 9.10. Patolassa.
 
SuomiKamut: Kiinnostaako monikulttuurinen toiminta? SuomiKamu-toiminnasta on tullut huippusuosittua, syksyn kolme kurssiamme on lähes täynnä! Jos haluat ryhtyä kaveriksi maahanmuuttajalle, pidä kiirettä. Lue lisää SuomiKamu-toiminnasta.
 
Humanitaarinen oikeus: Osastossamme starttaa tänä syksynä uutuus: humanitaarisen oikeuden seminaariryhmä! Laajalti kiinnostusta herättäneen ryhmän ensimmäinen ilta on jo ma 18.9., aiheena: Väestönsuojelu Suomessa 90 vuotta & Geneven 1977 I ja II lisäpöytäkirja 40 vuotta. Lue lisää seminaariryhmästä ja humiksen koulutuksista! Kaikki kiinnostuneet mukaan vaan!
 

Ensiapukurssi: Viikonlopun mittainen EA1-kurssi la–su 7.–8.10. Patolassa! Hinta jäsenille vain 75 €, muille 95 €. Uskalla auttaa! Lue lisää EA-kurssista ja ilmoittaudu mukaan.

Henkinen tuki: Aktiivitoimijoille tarjolla on jälleen myös henkisen tuen kurssi la–su 14.–15.10. Kaikki syksyn kurssit löytyvät tapahtumakalenteristamme.

Muistathan myös toimintaryhmämme? Olet tervetullut tutustumaan niihin kaikkiin, koskaan ei ole liikaa auttajia. Tutustu toimintaamme!

Ei minulle mitään?

Etkö löydä paikkaasi? Sitten paikkasi on ainakin Klubi-illassa, joita järjestämme toimitiloissamme syys- ja kevätkaudella joka kolmas tiistai. Seuraava klubi-ilta on ti 19.9. ja se on samalla Nälkäpäivä-kerääjillemme omistettu kiitosilta. Olet lämpimästi tervetullut kahville (Risupadontie 4 F) ja kuulemaan meiltä lisää tai kertomaan meille hyvän ideasi! Jokaiselle löytyy oma paikkansa ja tehtävänsä. :)

Nähdään!