Makeasti Hunajahulinoilla

Akaan Hunajaviikkojen puolivälissä, lauantaina 26.8., vietettiin kaupungin Hunajahulinoita vaihtelevassa säässä.
Heti aamusella sade huuhtoi kadut ja kiveykset, mutta se ei markkinakansaa estänyt pystyttämästä telttojaan ja kojujaan. Rohkeus ja uteliaisuus voitti myös asiakkailla, sillä väkeä oli sitkeästi paikalla jo heti aamutuimaan.

Sykkeen eteen parkkeerattiin arpakiekkojen kanssa ja sisällä kahvinkeitin porisi ja viimeisiä valokuvanäyttelyn albumeita ja julisteita oiottiin suoriksi.
Ja kyllä se sadekin taukosi ja aurinko kävi aika ajoin pilvien takaa kurkistamassa. Eli suuremmilta suihkuilta vältyttiin.

Päivän aikana väkeä poikkesi kahville tai tutustumassa näyttelyyn ilahduttavasti yli 50 ihmistä. Vieraskirjaan ei varmastikaan kaikkien nimet kuitenkaan tallentuneet, joten ihan tarkkaa lukua kävijämäärästä ei saatu.

Kesäkauden päättäjäisinä vietettävä tapahtuma on omiansa vilkastuttamaan katukuvaa vielä sen yhden kerran, ennen kuin syksylle annetaan lupa tulla. Iloisia ihmisiä, tuttuja ja tuntemattomia, mukavia ja maittavia ostoksia ja helposti kuunneltavaa musiikkia - kaikenikäisille - hieno tapahtuma jälleen kerran!

Iloisia ilmeitä voi saada koko Hunajaviikkojen ajan ns. kolmen lehmuksen puistossa Toijalan keskustassa, vanhan hautausmaan edessä. Esillä on osaston Käsityöpiirin töitä Suomi 100 vuotta -hengessä. Haluamme onnitella rakasta isänmaata ja antaa väriä oman kotikaupungin arkeen.