SPR NASTOLAN OSASTO KUTSUU AUTTAMAAN NÄLKÄPÄIVÄNÄ

Punaisen Ristin Nälkäpäivä-keräys järjestetään 14.-16. syyskuuta. Punaisen Ristin Nastolan osasto haastaa kaikki mukaan auttamaan.
 
Nastolan osaston alueella kerätään lippaisiin muun muassa kouluissa ja tonkkiin tuttuun tapaan S-Market Nastolassa ja K-Supermarket Nastolassa. Kerääjäksi voi ilmoittautua sähköisesti Nastolan osaston sähköpostiosoitteeseen nastola@punainenristi.fi tai soittamalla osaston numeroon 044-509 7377. Ilmoittautua voi myös Nälkäpäivän kotisivujen kautta (https://www.nalkapaiva.fi/sisalto/ilmoittaudu-keraajaksi). 
 
”Viime vuonna keräykseen osallistui sekä vanhoja että uusia kerääjiä. Myös tänä vuonna kaipaamme molempia – jo mukana olleita sekä uusia kerääjiä. Tuntikin auttaa.”, Nastolan osaston keräysjohtaja Marko Helin toteaa.
 
Viime vuonna Nastolan osaston alueen nettokeräystulos oli runsaat 1900 euroa.  Nälkäpäivänä kerätään sitomattomia varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Varoilla autetaan muun muassa luonnonkatastrofien ja konfliktien uhreja eri puolilla maailmaa. Apua annetaan katastrofirahastosta niin Syyriassa kuin Suomessa.
 
”Katastrofirahastosta annetaan varoja ihmisille, jotka tarvitsevat apua nopeasti onnettomuuden jälkeen. Tällainen tilanne voi olla vaikkapa kodin menettäminen tulipalon vuoksi