Nuorten viikonloppu

22. - 24.9.2017
Nuorten viikonloppuleiri kerää Hämeen nuoret viettämään yhteistä aikaa ja perehtymään ajankohtaisiin aiheisiin. Tule mukaan!
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 
SPR Hämeen piiri, Heini Lumio

Nuorten viikonlopussa luvassa on kiipeilyä, musiikkia ja vähän asiaakin. Tule tapaamaan vanhoja tuttuja ja tustumaan uusiin naamoihin rennossa tunnelmassa!

Ilmoittautumaan mukaan täällä: https://www.lyyti.in/Hameen_nuorten_viikonloppuleiri_1311.
 

Ohjelmassa on kaksi eri ohjelmavaihtoehtoa, joista voit valita itsellesi sopivan. Luvassa on myös yhteistä ohjelmaa niin ulkona kuin sisällä.

Reddie-ohjaajakoulutus tarjoaa valmiuksia ja taitoja lasten kerhon ohjaamiseen omassa osastossa. Koulutukseen kuuluu lyhyt ennakkotehtävä ja yhteistä pohtimista sekä käytännön harjoituksia viikonlopun aikana.

Teemaleirin eli toisen ohjelmavaihtoehdon aiheina ovat vaikuttaminen Punaisessa Ristissä ja  seksuaaliterveys.

Asiaohjelman lisäksi kaikki osallistujat pääsevät yhdessä nauttimaan rennosta yhdessäolosta, saunasta, ruoasta ja leikkimielisestä kisailusta.

Tiedätkö, miten seksitauteja voi käsitellä musiikin avulla? Kuinka korkealle puuhun uskallat kiivetä? Mikä on oma vahvuutesi ryhmän osana?

Selvitä vastaukset kysymyksiin viikonlopun aikana rastiradalla ja musiikkiteatterissa!
 

KÄYTÄNNÖN ASIAT

Miten pääsen paikalle? Leirikeskukseen järjestetään bussikuljetus Tampereelta, Hämeenlinnasta, Vääksystä, Lahdesta ja muilta paikkakunnilta sopimuksen mukaan, JOS saamme riittävästi ilmoittautumisia. Ota siis naapurisi mukaan ja varmista itsellesi kuljetus! Pyrimme varmistamaan kuljetukset hyvissä ajoin, ilmoittaudu siis nopeasti.

Viikonloppuleirin hinta on SPR:n jäsenille on 5 euroa, muille 15 euroa.
Hinta sisältää ohjelman, majoituksen, ruoat sekä bussikuljetuksen leiripaikalle.
 

Lisätiedot ja ohjelmapaljastukset tulevat tälle sivulle lähipäivinä!

 

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://www.lyyti.in/Hameen_nuorten_viikonloppuleiri_1311

 

Lisäksi lauantaina leirin yhteydessä järjestetään osastojen nuorisotoiminnan ja kouluyhteistyön yhteyshenkilöiden tapaaminen. Tapaamiseen ilmoittaudutaan Lyyti-lomakkeella https://www.lyyti.in/koulu-nuorisotoiminta_tapaaminen tai sähköpostitse Heinille, heini.lumio@redcross.fi.