Tule Punaisen Ristin kouluvierailijaksi!

2.9.2017 10:00 - 15:00
Kouluvierailijakoulutus Oulussa 2.9.2017.
"Kouluvierailijakoulutukset"
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
-
Järjestäjä: 
Oulun piiri

Pidätkö lapsista ja nuorista? Oletko sosiaalinen, avoin ja tarvittaessa myös kovaääninen? Haluatko olla mukana tekemässä Punaisen Ristin vaikuttamistyötä? Tai ehkä etsit vapaaehtoistyötä, jota voisit tehdä itsellesi sopivana ajankohtana?

Tänä syksynä järjestämme infokoulutuksia Punaisen Ristin kouluvierailuista kiinnostuneille. Mukaan ovat tervetulleita jo Punaisen Ristin toiminnassa mukana olevat vapaaehtoiset sekä uudet ja innokkaat, järjestömme arvot omakseen kokevat nuoret ja vanhat.

Koulutuksessa saat käytännön tukea ja ohjeita siihen, mitä tulisi ottaa huomioon kouluvierailua sovittaessa, itse vierailun aikana sekä sen jälkeen.  Tutustut myös vierailujen tueksi laadittuihin tuntisuunnitelmiin ja materiaaleihin.

Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille ja tarjoaa mahdollisuuden saada arvokasta kokemusta globaalikasvatuksen ja järjestötyön saralta. Toiveenamme on, että koulutukseen osallistujat tekevät vähintään kuusi vierailua kouluihin lukuvuoden 2017–2018 aikana. Punaisen Ristin kouluvierailijana toimimisesta saat myös todistuksen.

Koulutukset järjestetään Oulussa 2.9, Tampereella 7.10 ja Helsingissä 14.10. Ilmoittaudu mukaan piirisi nuorisotoiminnasta vastaavalle tai suoraan minulle!

Terkuin,

  1. Johanna Korkeamäki
  2. Koulu- ja oppilaitosyhteistyön koordinaattori
  3. Punainen Risti, keskustoimisto