SPR Janakkalan osaston virkistyspäivä

SPR:n Janakkalan osaston perinteistä, kaikille avointa virkistyspäivää vietettiin Mallinkaisten leirikeskuksessa tiistaina 25.7. lähes100 osallistujan voimin. Päivä alkoi bussikuljetuksella Turengista Elvi Sirenin emännyydessä. Aamukahvien jälkeen osaston puheenjohtaja Liisa Puranen ja varapuheenjohtaja Sisko Kytösaari jakoivat Tasavallan presidentin myöntämät vapaaehtoistyöntekijöiden pronssiset ansiomitallit Taimi Valkilalle ja Toivo Pekkalalle, hopeinen ansiomitalli luovutettiin Eila Taljalle myöhemmin. SPR:n Hämeen piirin myöntämän pronssisen ansiomerkin sai Inkeri Salo ja aktiivimerkit Marjatta Jurvélius ja Liisa Puranen.
 
Virkistyspäivää oli viihdyttämässä Seppo Soittila harmonikkoineen ja huumoreineen, mikä uposi kohdeyleisöön hienosti! Osallistujille tarjottiin lounas ja päiväkahvit ja vielä päivän päätteeksi paistettiin makkarat. Leirikeskuksen sauna ja Mallinkaistenjärven virkistävä vesi olivat myös suosittuja ja mukavassa säässä pihalle syntyi useita jutturyhmiä. Virkistyspäivästä poistui tyytyväisiä osallistujia!
 
Osaston hallitus oli päättänyt käyttää saamansa Janakkalan Osuuspankin viime vuoden joulurahan tähän virkistyspäivään ja lisäksi Osuuspankin kaksi toimihenkilöä olivat vapaaehtoisina hyväntekiväisyystalkoolaisina auttamassa päivän järjestelyissä ja näin lahjoittivat 100-vuotiaalle Suomelle lahjana vapaaehtoistyötä.
SPR:n Janakkalan osasto esittää suuret kiitokset Osuuspankkia lahjoituksista.
 
Kesätauon jälkeen Juttutupa on avoinna taas 2.8. alkaen keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 10-14, KIrpputori on avoinna keskiviikoisin ja lauantaisin klo 10-14 ja torstaisin klo 12-17.