Turku ja Ruissalo hiljeni, ensi vuoden suunnaksi Siuntio

akl
Kuvaaja: akl
"Kaksi kolmesta kiltaviirin saajasta, eli Katja ja Viksu"
akl
Kuvaaja: akl
"Vuoden 2018 kiltahallitus (Anders, Sini, Irma ja Pekka)"

Tämän vuoden kiltapäivät päätettiin tänään Ruissalossa. Kiltapäivät sujuivat erinomaisesti ja uusi ohjelmarunko näytti toimivuutensa. Erityisesti kiltapäivien koulutusohjelma harjoituksineen sai valtavasti suitsutusta osallistujien taholta.

Lauantai-illan iltajuhlassa palkittiin myös merkittävästi killan eteen työskennelleitä henkilöitä. Nyt killan standaarit luovutettiin Katja Heinoselle, Veijo Vasamalle ja Maija Hautalalle, joka ei valitettavsti päässyt paikan päälle ottamaan sitä henkilökohtaisesti vastaan.

Kiltaneuvostosta olivat erovuorossa Sanna Velin ja Päivi Rantasalmi. Sannalla tulivatkin sääntöjen mukaiset toimikaudet täyteen ja hänen tilalleen valittiin Ari Misukka (34/82) Nastolasta, mutta Päivi valittiin jatkamaan toiselle kolmivuotis kaudelle. Molemmat valinnat olivat yksimielisiä.

Helsingin ja Uudenmaan piirille on jo aiemmin myönnetty vuoden 2018 kiltapäivien järjestäminen ja nyt kokous hyväksyi heidän kiltahallituksensa, jossa puheenjohtajana toimii Anders Blomberg, sihteerinä Sini Vepsäläinen, isäntänä Pekka Ahola ja emäntänä Irma Teronen. Kiltapäivien pitopaikkana tulee toimimaan Cumulus Resort Siuntio Siuntiossa ja ajankohtana 3.-5.8.2018. Tiedotamme näillä sivuilla päivistä lisää lähiaikoina.