Terveyspisteet

Pentti Vänskä
Kuvaaja: Pentti Vänskä

Terveyspisteistä saa maksutonta neuvontaa terveysasioissa, verenpaineen mittausta ja henkistä tukea. Lisäksi terveyspisteissä voidaan järjestää esimerkiksi luentoja tai teemailtoja tai pyörittää erilaisia ryhmiä.

Vapaaehtoiseksi terveyspisteeseen?

Jos olet terveydenhuollon ammattilainen ja haluat käyttää ammattitaitoasi muiden iloksi ja hyödyksi vapaa-ajallasi, toivotamme sinut tervetulleeksi terveyspisteen vapaaehtoiseksi.

Terveyspisteiden toiminnasta vastaavat vapaaehtoiset terveydenhuollon ammattilaiset. Toiminta sopii hyvin esimerkiksi jo eläkkeelle jääneille sairaanhoitajille, lääkäreille tai terveydenhoitajille, jotka haluavat ylläpitää arvokasta ammattitaitoaan ja samalla auttaa muita. Myös työelämässä oleville terveyspisteet tarjoavat mahdollisuuden tavata ihmisiä rennoissa olosuhteissa ja auttaa heitä voimaan paremmin.

Useimmat terveyspisteet ovat auki kerran kuukaudessa tai useammin, enimmillään kerran viikossa. Aikaa voit käyttää sen verran kuin itsellesi sopii.

 

Jos kiinnostuit terveyspisteistä, katso terveyspisteiden sivuilta löytyvästä kartasta onko omalla paikkakunnallasi terveyspiste tai ota yhteyttä lähimpään Punaisen Ristin osastoon. 

 

Lisätietoja:

Hanna Putkonen
Vapaaehtoistoiminnan kehittäjä, terveystoiminta
hanna.putkonen[at]punainenristi.fi
050 407 5816