Yleiskokous valitsi uuden hallituksen ja puheenjohtajat seuraavalla kolmisvuotiskaudelle

Leena Koskela / Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Leena Koskela / Suomen Punainen Risti
"Hallitus 2017-2020, kuvassa: Markku Suokas (vas), Sami Laitinen, Henri Backman, Otto Kari, Eija Karine, Pertti Torstila, Marju Pihlajamaa ja Outi Forsblom."
Ira Leo/Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Ira Leo/Suomen Punainen Risti
"Yleiskokouksessa vahvistettiin järjestön säännöt. "

Pertti Torstila jatkaa järjestön puheenjohtajana

Suomen Punaisen Ristin puheenjohtajaksi valittiin suurlähettiläs Pertti Torstila 11.6. järjestön yleiskokouksessa Helsingissä. Hän on johtanut järjestöä jo kolme vuotta.

Järjestön varapuheenjohtajiksi valittiin Ann-Mari Audas-Willman (Vaasa), Otto Kari (Helsinki) ja Sami Laitinen (Oulu).

Hallituksen kokoonpanosta äänestettiin. Hallitukseen valittiin Savo-Karjalan piiristä Outi Forsblom (Tikkala). Hallituksen muut jäsenet ovat Henri Backman (Tampere), Eija Karine (Savitaipale), Katja Kuusela (Espoo), Marju Pihlajamaa (Punkalaidun) ja Markku Suokas (Turku).

Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Pirkko-Liisa Ollila (Kangasala) ja varapuheenjohtajaksi Päivi Kuntze (Turku). Lisäksi valittiin valtuuston jäsenet ja heidän varajäsenensä. Savo-Karjalan piiristä valtuustoon valittiin Petri Raatikainen (Pyhäselkä) ja Minttu Aho (Kuopio) ja heidän varajäsenikseen Sinituuli Dufva (Joensuu) ja Anne Bäck (Airaksela).

Helsingin Finlandia-talossa kokoontui viikonloppuna yli 1000 Punaisen Ristin toimijaa. Kokouksessa päätettiin myös lähivuosien toiminnan painotuksista. Yleiskokous vahvisti toimintalinjauksen vuosille 2018-2020 sekä järjestön säännöt.