Gimis-tapahtumatori on saapunut Kansalaistorille!

Gimis - Punaisen Ristin tapahtumatori valloittaa Kansalaistorin 6.-11.6.2017!

Punaisen Ristin oma tapahtumatori Gimis valloittaa Kansalaistorin kesäkuussa. Kuuden päivän mittaisessa iloisessa kesätapahtumassa voit tutustua SPR:n monipuolisiin toimintoihin sekä kotimaassa että ulkomailla.

Viikon ohjelma on jaettu teemoihin: tiistaina 6.6. esittelemme erityisesti ensiapu- ja valmiustoimintaa. Keskiviikkona 7.6. vietetään kotoutumisen tuen päivää, torstaina 8.6. estradin valtaa monimuotoisen ystävätoiminnan esittely. Perjantai 9.6. on lasten ja nuorten toiminnan oma päivä, ja viikonloppuna torin valloittaa kansainvälisen avustustoiminnan esittely. Päiväkohtainen ohjelma täydentyy koko kevään ajan.

Koko viikon paikalla on vapaaehtoisia kertomassa toiminnastamme. Voit tulla verestämään ensiaputaitojasi Auttajakurssilla, tekemään second hand –löytöjä Kontin pop-up-myymälässä tai kurkistamaan katastrofialueilla käytössä olevan evakuointisairaalan sisälle. Lapset pääsevät tutustumaan leikin kautta ensiavun ja auttamisen maailmaan, kun pehmolelujen vaivoja hoitava Nallesairaala avaa jälleen ovensa. Viikon aikana kuullaan kiinnostavia ja ajankohtaisia keskusteluja, nautitaan viihdyttävistä musiikki- ja teatteriesityksistä ja päästään osallistumaan niin ensiapurasteille, ämpärijumppaan kuin sirkustyöpajaankin! Hyvän elämän eväät –kahvilassa tarjotaan koko viikon ajan kahvia. 

Tervetuloa pistäytymään paikalle tai viihtymään vaikka koko päiväksi – torilla tavataan!

Gimis on auki ti 6.6. – la 10.6. klo 11-19 ja su 11.6. klo 11-16.

Tarkat ohjelmatiedot ja aikataulu: www.gimis.info