Vapaaehtoisten koulutus- ja kiitosristeily Varsinais-Suomessa

4.11.2017
Tommi Virtanen
Kuvaaja: Tommi Virtanen
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Suomen Punainen Risti Varsinais-Suomen piiri järjestää lauantaina 4.11.2017 vapaaehtoisten yhteisen koulutus- ja kiitosristeilyn Viking Linen piknik-risteilynä.

Päivän aikana on aikaa vaihtaa kuulumisia ja tutustua toisiin vapaaehtoisiin, mutta ohjelmassa on myös ajankohtaista asiaa:
- Risteilyllä on mukana piirin uusi puheenjohtaja Harri Virta, joten laivalla on hyvää aikaa tutustua häneen.
- ”Maailma pakosalla” on SPR:n vaikuttamistyön ja viestinnän suunnittelija Pekka Reinikaisen esitys, jossa hän käy läpi pakolaisuuden syitä, tämän hetken tilannetta ja tulevaisuutta.
- Kuinka SPR selviää digimaailmassa ja mitä meidän tulisi osata ja tehdä – tätä asiaa käy läpi SPR:n viestintäjohtaja Ilpo Kiiskinen  
Risteilyn ohjelma on tämän sivun alareunassa pdf-tiedostona.
        
Koulutus- ja kiitosristeily on tarkoitettu kaikille varsinaissuomalaisille vapaaehtoisille, ja toivommekin, että kaikki osastot ja mahdollisimman iso joukko osastojen vapaaehtoisia lähtee mukaan!

Risteilyn hinta on 20 €/hlö (alunperin ilmoitettu hinta oli 30 €/hlö, mutta hintaa on voitu laskea keskustoimistosta saatavan avustuksen myötä), ja se laskutetaan osastoilta/osallistujilta risteilyn jälkeen. Hinta sisältää risteilyn, meriaamiaisen, kokouskahvin ja hedelmät, buffetlounaan paluumatkalla sekä koulutuspäivän ohjelman.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 1.10.2017, sillä henkilömäärä tulee ilmoittaa laivayhtiölle kuukausi ennen risteilyä.  
HUOM! Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Tervetuloa!

 

Liitetiedostot: