Taloushallinnon ajankohtaisinfo Turussa

4.10.2017 17:00 - 20:00
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Taloushallinnon ajankohtaisinfo pidetään keskiviikkona 4.10.2017 klo 17-20, kahvia on tarjolla klo 16.30 alkaen

Koulutuspaikkana on piiritoimiston Koulutuskakkonen,  os. Yliopistonkatu 24 A, 2. krs., Turku

Koulutuksen sisältörunko:
* osaston tilinpäätöksen sisältö ja mallit (toimintakertomus, tuloslaskelma, tase, liitetiedot, tase-erittelyt)  
* osastoja koskettavia kohtia verohallinnon uudesta ohjeesta yleishyödyllisten yhteisöjen vapaaehtoistoiminnan ennakkoperintäkysymyksistä (mitä verottomia korvauksia vapaaehtoisille voi maksaa)
* mitä tulee huomioida kun laaditaan osaston budjettia tulevalle vuodelle
* mahdollisia uusia tulossa olevia talouteen liittyviä ohjeita.  

Ajankohtaisia talouteen liittyviä asioita pohditaan SPR Varsinais-Suomen piirin osastoille järjestettävässä Taloushallinnon ajankohtaisinfossa keskiviikkona 4.10.2017 klo 17-20. Info pidetään SPR VS piiritoimiston Koulutuskakkosessa, ja se on avoin kaikille osastojen rahastonhoitajille ja muille talousasioista kiinnostuneille.

Talousillan asiantuntijana toimii osastokirjanpidon tiiminvetäjä Liisa Karhu SPR keskustoimistosta, Koulutuksessa on mukana myös VS piirin talouspäällikkö Sirpa Rintasaari ja kirjanpitäjä Riikka Salomaa sekä osastojen kummeja.

Koulutusiltaan mahtuu 30 osallistujaa, ja se on osallistujille maksuton. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.9.2017 seuraavan linkin kautta: www.lyyti.in/talousilta2017

Huom! Osallistujien toivotaan lähettävän piiriin kysymyksiä tai mieltä askarruttavia talousasioita jo etukäteen. Näin niihin voidaan paneutua jo etukäteen, ja sitten koulutusillassa on mahdollisuus paremmin vastata niihin. Kysymykset voi laittaa ilmoittautumisen yhteydessä ”Terveisiä järjestäjälle” –kohdassa.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Sirpa Lehtimäki, sirpa.lehtimaki@punainenristi.fi / 020 701 2406

Yhteistyössä Opintokeskus Sivis