Ensiapupäivystyksen tilaaminen

Pirjo Mattila
Kuvaaja: Pirjo Mattila
Pirjo Mattila
Kuvaaja: Pirjo Mattila

ENSIAPURYHMÄ TAPAHTUMAAN 

Oletko järjestämässä urheilukilpailuja, konserttia, messuja, konferenssia, toritapahtumaa tai muuta tapahtumaa?

Yleisötapahtumien järjestämisessä osallistujien turvallisuus kuuluu tilaisuuden järjestäjän vastuulle. Ensiapuryhmämme avustaa erilaisten tilaisuuksien turvallisuusjärjestelyissä tarjoamalla järjestäjän käyttöön ensiapuryhmän palvelut sekä tarpeen tullen myös selviämispisteen.

Ensiapupäivystäjät ovat osa tapahtuman sujuvaa toteutumista ja turvallisuutta. Autamme jokaista ensiapua tai neuvoa tarvitsevaa. Ensiapupäivystäjämme ovat vaitiolovelvollisia.
Ensiapupäivystäjillämme on Suomen Punaisen Ristin ensiapukoulutus. Jokainen päivystäjämme on suorittanut EA1- ja EA2 -kurssit sekä yleisötapahtumien ensiapupalveluihin kohdistetun ensiapupäivystäjän peruskurssin. Voimme tarjota myös ensiauttajatasoista ensiapupäivystystä.

Toimimme Punaisen Ristin valtakunnallisten laatusuositusten mukaisesti ja teemme tiivistä yhteistyötä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin Ensihoitokeskuksen kanssa.
Tilaa päivystys viimeistään neljä viikkoa ennen tapahtumaa, niin sinulla on parempi mahdollisuus saada tilaisuuteesi sopiva palvelu. Tarvittava päivystysresurssi määritellään ensiapukoordinaattorin tekemän riskinarvion mukaan. Riskinarviota tehdessä huomioidaan mm. tapahtuman erityispiirteet, tapahtumayleisön määrä sekä tapahtumapaikkaan liittyviä riskejä.

Ota yhteyttä!

Kun tarvitset tilaisuuteen tai tapahtumaan laadukkaan, hyvin koulutetun ja ajantasaisillä varusteilla toimivan ensiapuryhmän, käy täyttämässä ensiapupäivystyksen tarjouslomake alla olevasta linkistä: 

Otamme yhteyttä lomakkeen pohjatietojen perusteella.

Lisätietoja ensiapupäivystyksistä antaa: Punaisen Ristin Tampereen osaston toiminnanjohtaja Marjo Majlund, marjo.majlund@redcross.fi, p. 040 566 4788.