Ensiapupäivystyksen tilaaminen

Kimmo Brandt
Kuvaaja: Kimmo Brandt
"Ensiapupäivystäjät Eija Pulkkinen (vas) ja Miili Jauhiainen Senaatintorilla Euroviisuviikon Helsinki Party -tapahtumassa."

TAPAHTUMAJÄRJESTÄJÄ: TARVITSETKO ENSIAPURYHMÄN? 

Kysy päivystystä: katri.kauppila@redcross.fi, p. 045 647 8511

Oletko järjestämässä urheilukilpailuja, konserttia, messuja, konferenssia, toritapahtumaa tai mitä tahansa yleisötilaisuutta?

Suomen Punaisen Ristin ensiapuryhmät auttavat Sinua parantamaan osanottajien ja yleisön turvallisuutta. Ensiapuryhmien yhdyshenkilö arvioi kanssasi tilaisuuden riskitekijät ja tekee suunnitelman niihin varautumiseksi.

Yleisötilaisuuksien järjestämisessä osallistujien turvallisuus kuuluu tilaisuuden järjestäjän vastuulle. Ensiapuryhmämme avustaa erilaisten tilaisuuksien turvallisuusjärjestelyissä tarjoamalla järjestäjän käyttöön ensiapuryhmän palvelut.

Varmista vieraidesi turvallisuus

Ensiapupäivystäjät ovat kaikki ensiapukoulutettuja Suomen Punaisen Ristin ensiapukursseilla. Vähimmäisvaatimuksena on EA1- ja EA2 -kurssit sekä Ensiapupäivystyskurssi. Ensiapupäivystäjien tulee täyttää Suomen Punaisen Ristin laatusuositukset ryhmän harjoituksissa käynneistä ja omien tieto-taitojen ylläpidosta. Myös osastomme toimii laatusuositusten mukaisesti.

Lähes kaikilla päivystäjillä on lisäkursseja suoritettuna, kuten PPE-D (varhainen defibrillaatio) ja EA3. Lisäksi suuri osa päivystäjistämme on ensivastekoulutuksen suorittaneita ja ensihoidon vastuulääkäri on heille myöntänyt luvat toimia päivystysensivasteina.

Palvelu

Ensiapupäivystäjät ovat osa tapahtuman sujuvaa toteutumista ja turvallisuutta. Perehdytyksen kautta päivystäjät pystyvät olemaan tapahtumassa parhaiten näkyvillä ja tavoitettavissa. Autamme jokaista ensiapua tai neuvoa tarvitsevaa. Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia.

Toimi ajoissa!

Tilaa päivystys viimeistään neljä viikkoa ennen tapahtumaa, niin sinulla on mahdollisuus saada tilaisuuteesi sopiva palvelu. Minimi päivystäjämäärä on laatusuositusten mukaisesti kolmen hengen ryhmä, jotta pystymme yllättävissäkin tilanteissa antamaan parhaan mahdollisen ensiavun. Tarpeesi mukaan päivystysryhmän kokoa kasvatetaan, yleisin on neljän hengen ryhmä.

Voit tilata päivystyksen Suomen Punaisen Ristin Tampereen osastosta. Osastosta saat myös lisätietoja hinnoista ja voimme suunnitella päivystyksen juuri Sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä!

Kun tarvitset tilaisuuteen tai tapahtumaan Suomen Punaisen Ristin ensiapuryhmän sille varalle, että joku loukkaantuu tai sairastuu, ota yhteyttä osaston Ensiapukoordinaattoriin: katri.kauppila@redcross.fi, p. 045 647 8511.