Kohti Gimistä + uusi esite

"SPR Pohjois-Helsingin osaston uusissa esitteissä on mukana osastomme toimintaryhmät kartalle kuvattuna."

Kiitokset kevään toimintakaudesta!

On kiitosten aika, vaikka tämä toimintakausi ei vielä ihan lopussa olekaan. Ensi viikolla on yksi vuoden tärkeimmistä viikoista: Suomen Punaisen Ristin yleiskokouksessa 10.–11.6. Finlandia-talossa päätetään mm. tulevan kolmen vuoden toimintalinjaukset järjestöllemme.

Pohjois-Helsingin osastosta on yleiskokouksessa edustamassa 10 äänivaltaista + lisäksi yksi lisäosallistuja. Seurailepa Facebookiamme kokouksen aikana – päivitämme sinne kuulumisia suoraan tapahtumasta!

Gimis – paljon ilmaista tapahtumaa Kansalaistorilla ensi viikolla!

Tiedätkö, mitä gimis tarkoittaa? Gimis on vanhaa stadin slangia ja tarkoittaa hyvää tai kivaa – ihan niin kuin vapaaehtoistyön tekeminenkin on!

Yleiskokokuksen yhteydessä järjestettävä tapahtuma täyttää Kansalaistorin SPR-meiningillä ensi viikolla. Meidän osaston mahtavat ystävätoimijat ovat myös paikalla kertoilemassa osastotoiminnasta. Kansalaistorilla on paljon ilmaista ja kivaa ohjelmaa, mm. artisteja, tunnin mittaisia auttajakursseja... Tule kokemaan Gimis Kansalaistorille 6.–11.6.2017! Katso ohjelma ja lisätiedot.

Osastomme uusi esite on valmistunut!

Esite saatavilla myös Gimiksessä, mutta lataa toki esite omaan käyttöösi esim. tapahtumissa jaettavaksi tai vaikka naapurin postilaatikkoon tiputettavaksi :) Kerrotaan muillekin, mitä teemme!