Teatteriretki Poriin 6.5.2017

Olimme vapaaehtoisystävien kanssa Porissa lauantaina 6.5 katsomassa teatteriesitystä ”Carola – Sydämeen jäi soimaan”. Carolan viimeinen esitys veti teatterin aivan täyteen. Vanhemmilta ihmisiltä ei tarvinnut edes kysyä teatterin loputtua, että oliko esitys hyvä. Vastauksen pystyi lukemaan heidän kasvoiltaan; monet olivat liikuttuneita kun pääsivät menneisiin aikoihin muistelemaan muusikko Carolan elämää.

Teatterin jälkeen meillä oli kolmen ruokalajin illallinen paikallisessa espanjalaisessa ravintolassa, Torerossa, jossa ruoka oli aika mausteista mutta hyvää. Päivän kruunasi upean aurinkoinen keli ja lämmin sää. Oli onnistunut teattereissu, jonne lähen varmasti ensi vuonna uudestaan!

Koska teatterissa ei voi valokuvata ja sama asia pätee ihmisten ruokailessa, ajattelin SPR:n 13.5 vietetyn toripäivän kunniaksi laittaa erilaisen kuvan nettiin. Toripäivälle olivat rantautuneet SPR:n kaikki osastot ja meillä oli yhteisenä aktiviteettina sumopaini, jota vapaaehtoiset ohikulkijat pääsivät kokeilemaan. Päivän päätteeksi kaksi vapaaehtoistyöntekijää kokeilivat sumopainia, joka osottautui aikamoiseksi urheilulajiksi.

Terveisin,
Petra ja Jenna