Nälkäpäivä

Nälkäpäiväkeräys järjestetään 24.-26.9.2020

Nälkäpäiväkeräykseen 2020 voi jo nyt ja aina lokakuun loppuun lahjoittaa turvallisesti eri tavoin.

Tervetuloa lipaskerääjäksi 24.-26.9.2020!
Kehä-Espoon osaston alueella toteutetaan katu-/lipaskeräys noudattaen Punaisen Ristin koronavirus- ja lipaskeräysohjeita https://www.nalkapaiva.fi/sisalto/koronavirus-ja-lipasker%C3%A4ys . Pyydämme sinua lukemaan ko. ohjeet ja tekemään päätöksen mukaan tulostasi ohjeet huomioiden. Myönteisessä tapauksessa ilmoittaudu ja kerro milloin (päivä, kellonaika, kesto) voit ottaa keräysvuoron. Vai olisitko halukas auttamaan lippaidenjakopisteessä? Yhteystiedot alla.

Poikkeustilanteesta johtuen keskitämme tänä vuonna katu-/lipaskeräyksen Selloon Leppävaaran keskustassa. Sellon kauppakeskuksen kanssa on sovittu perinteisestä Punaisen Ristin lippaidenjakopisteestä, joka on Sellon kauppakeskuksen puolella parkkihallitasolla suutarin aulatilassa liukuportaiden vieressä. Aukioloajat ovat: torstai 24.9. klo 10 - 18, perjantai 25.9. klo 10 - 18 ja lauantai 26.9. klo 10 - 18.

Mikäli erityisesti haluaisit kerätä esimerkiksi K-Supermarket Mankkaan tiloissa Sinimäessä, kerro tästä ilmoittautuessasi. Lipas yms. tulee noutaa ja palauttaa Sellon keräyspisteeseen.

Erityisesti tässä poikkeustilanteessa haluamme mainostaa Kehä-Espoon osaston Nälkäpäiväkeräyksen 2020 nettilipasta https://oma.punainenristi.fi/nalkapaivakerays/8-9015 ja myös muita lahjoitustapoja https://rednet.punainenristi.fi/node/60629 . Toivomme, että innostatte ja haastatte läheisiänne, tuttavianne, työ- ja harrastuskavereitanne jne. osallistumaan Nälkäpäiväkeräykseen.

Ilmoittautuminen onnistuu helposti tästä tai olemalla suoraan yhteydessä Kehä-Espoon osaston Nälkäpäiväkeräyksen yhteyshenkilöön: Parasta on ilmoittautua ennakkoon, niin osaston keräystiimi voi lähettää tilannetietoa ennen keräystä. Vahvistamme haluamasi keräysvuoron mahdollisimman pian. Saat tarkemmat ohjeet keskiviikkona 23.9.2020. 

Ilmoittaudu Kehä-Espoon osaston lipaskerääjäksi Ulla-Maija Keränen puh 040 5463997 tai ulla.maija.keranen@kolumbus.fi.

Mikä ihmeen Nälkäpäivä? Lue lisää täältä.