Pysäytä nälkä -hätäapukeräys Turussa ja Turunmaalla

Aikamme pahin humanitaarinen kriisi on parhaillaan käynnissä Itä-Afrikassa ja Jemenissä. Miljoonat ihmiset taistelevat nälkää vastaan joka päivä.

Kriisin syynä on pitkään jatkunut kuivuus tai konflikti. Ne ovat vieneet ihmisiltä sadon, karjan ja työpaikat, eikä heillä ole riittävästi vettä ja ruokaa. Kuolleita on jo paljon. Meidän on toimittava välittömästi, jotta vältämme katastrofin paisumisen ennennäkemättömäksi.

Punainen Risti on paikalla kaikissa maissa, joita nälänhätä uhkaa. Toimimme myös alueilla, joille muut kansainväliset järjestöt eivät pääse. Annamme ihmisille vettä, ruokaa ja terveydenhoitoa. Lisäksi koulutamme ihmisiä ja yhteisöjä valmistautumaan tuleviin kriiseihin.

Punainen Risti käynnistää hätäapukeräyksen 20.5.-4.6. väliseksi ajaksi.

Turussa keräykseen voi osallistua lipaskerääjänä, nouda lipas Turunmaan piirin toimistosta osoitteesta Kaskenkatu 13 A, 3. kerros.

Olemme avoinna keräysaikana seuraavasti:

  • 23.-24.5. ja 26.5. klo 10-12 ja 13-15
  • 31.5.-2.6.  klo 10-12 ja 13-15

Tarvitset tullessasi vain henkilöllisyystodistuksen ja vähän aikaa.

Punaisen Ristin osastot ympäri Turunmaata järjestävät paikallisia keräyksiä omien mahdollisuuksiensa mukaan.

Hiittisissä keräys toteutetaan jakamalla jokaiseen kotitalouteen lahjoituspyyntö, jossa on tiedot verkkopankissa tai pankissa tehtävää lahjoitusta varten.

Korppoon osasto kerää rahaa SPR-tapahtumassa, jonka osasto järjestää Korppoon torilla lauantaina 27.5. klo 9-13.

Paraisilla osasto järjestää lipaskeräyksen Itä-Afrikalle perjantaina 2.6. K-Marketin ja S-Marketin ulkopuolella. Haluatteko osallistua ja tulla lipaskerääjäksi tunniksi tai pariksi? Ota yhteyttä joko Facebookin kautta, sähköpostitse frk-spr@parnet.fi tai soita puh. 02 4580 211, niin voitte varata teille sopivan ajan.

Turussa Åbo svenska avdelning toteuttaa keräyksen keskiviikkona 31.5. klo 12-20. Lippaan voi hakea osaston toimitilasta Röda Kors Punktenista osoitteesta Aurakatu 1 G.

Lisätietoja: puhelin 020 701 2500

Lahjoita netissä Punaisen Ristin kotisivulla!